Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίκαλα:Ο δήμαρχος έβλεπε τον Μέσι και κάποιοι του έβαζαν γκαζάκια!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Η έκρηξη συγκλόνισε τη γειτονιά – Ιδιαίτερα προβληματισμένη η αστυνομία…

Νέο περιστατικό με γκαζάκια στα Τρίκαλα και πρώτο χτύπημα σε πολιτικό πρόσωπο. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε από άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων εκρηκτικός μηχανισμός κάτω από το αυτοκίνητο του πρώην δημάρχου Τρικκαίων Μιχάλη Ταμήλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr,  η έκρηξη ήταν πολύ μικρής ισχύος και δεν προκλήθηκε καμία ζημιά καθώς όπως διαπιστώθηκε είχε τοποθετηθεί ένα μόνο γκαζάκι κι αυτό όχι σωστά.

Ο πρώην δήμαρχος και εν δυνάμει υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. έβλεπε εκείνη την ώρα αγώνα του Champions League στο σπίτι του, όταν είδε το σύννεφο καπνού στο πάρκινγκ της οδού Στουρνάρα 18 όπου αφήνει το αυτοκίνητό του και έσπευσε.

Στα αξιοσημείωματα ότι το περιστατικό συνέβη την ίδια ακριβώς ώρα, όπως αυτό το βράδυ της Κυριακής με την έκρηξη στο αυτοκίνητο του υποδιοικητή της ΣΜΥ. Οι αστυνομικές αρχές φοβούνται νέο χτύπημα και σε συνεργασία με άντρες της Αντιτρομοκρατικής που έχουν φτάσει στα Τρίκαλα αναζητούν τα ίχνη των δραστών καθώς είναι το τέταρτο χτύπημα μέσα σε 15 μέρες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τρίκαλα: Επίθεση με γκαζάκια στον υποδιοικητή της ΣΜΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε