Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τρόμος στα βενζινάδικα από τα απανωτά χτυπήματα ληστών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανάστατοι οι ιδιοκτήτες των πρατηρίων από τις καθημερινές επιθέσεις – Ατιμώρητοι οι δράστες

Τελευταίος στόχος ληστών έγινε τα ξημερώματα ένα βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Μενεμένης.
Οι δύο δράστες με την απειλή πιστολιού, πήραν από τον αλλοδαπό υπάλληλο τις εισπράξεις και εξαφανίστηκαν…

Λίγες ώρες νωρίτερα, άλλοι δράστες λήστευαν βενζινάδικο στην Αθηνών – Θεσσαλονίκης.


Από τα Γιάννενα μέχρι την Κρήτη, όπου πριν από δύο ημέρες ένας υπάλληλος βρέθηκε αντιμέτωπος με τρεις κακοποιούς,  οι επιθέσεις είναι απανωτές και οι δράστες στη συντριπιτική πλειοψηφία τους μένουν ασύλληπτοι!

Κι ίσως γι΄ αυτό δε διστάζουν να “χτυπούν” ξανά και ξανά, αφήνοντας πίσω τους άδεια ταμεία αλλά και.. τραυματίες, ακόμα και νεκρούς! Όπως στην περίπτωση του βενζινάδικου της Θεσσαλονίκης που… ο ιδιοκτήτης έχασε τη ζωή του από ληστές αλλά… ένα χρόνο μετά, το ίδιο πρατήριο έγινε ξανά στόχος ληστών!

Οι δράστες κάνουν τις επιθέσεις τους συνήθως αργά το βράδυ ή ξημερώματα, που στα πρατήρια μένει μόνο ένα άτομο και δεν υπάρχει κόσμος για να τους εμποδίσει. Οι γιορτές και οι αργίες λένε οι πρατηριούχοι, δεν τους εμποδίζουν. Το αντίθετο… Θυμηθείτε την περίπτωση της Θεσσαλονίκης, όπου οι ληστές μπήκαν Πρωτοχρονιάτικα και… αφού ευχήθηκαν καλή χρονιά στον πρατηριούχο, του άδειασαν το ταμείο!

Όσοι για την αστυνομία; “Έρχεται πάντα, αφού οι ληστές έχουν εξαφανιστεί” λένε οι επαγγελματίες του κλάδου που… συνεχίζουν να ζουν με το φόβο της επόμενης επίθεσης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε βενζινάδικο

Τρεις ληστείες σε βενζινάδικα μέσα σε δύο ώρες!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε