Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τρυπώνουν όπου βρουν πόρτα ανοιχτή! Βαριά οπλισμένοι κακοποιοί μπαίνουν στα σπίτια και χτυπούν τα θύματά τους ακόμα και αν δεν αντισταθούν!

Τρυπώνουν όπου βρουν πόρτα ανοιχτή! Βαριά οπλισμένοι κακοποιοί μπαίνουν στα σπίτια και χτυπούν τα θύματά τους ακόμα και αν δεν αντισταθούν!

– Οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλλαν σε σπίτι στην Ηλιούπολη από ανοικτό παράθυρο του μπάνιου
– Μπήκαν στο σπίτι ηλικιωμένων στην Κηφισιά με σκάλα και κακοποίησαν το ζευγάρι
– Σκηνές τρόμου με την μια γυναίκα να κλειδώνεται από το φόβο της σε δωμάτιο του σπιτιού
– Οι ληστές δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τον κατάκοιτο ένοικο

Η εγκληματικότητα όχι μόνο δεν έχει παταχθεί αλλά τελικά οι κακοποιοί, σκαρφίζονται πλεον χίλιους δυο τρόπους για να εισβάλλουν στα σπίτια ανυποψίαστων πολιτών και ακόμα και αν καταφέρουν να πάρουν ό,τι πολύτιμο υπάρχει ξεσπούν την μανία τους στους ανθρώπους.

‘Αλλες δυο περιπτώσεις οι οποίες έγιναν ξημερώματα Δευτέρας δείχνουν πραγματικά ότι οι εγκληματίες δεν έχουν κανέναν φραγμό, καμμία αναστολή.

Η μια έγινε στις 3.50 τα ξημερώματα, όταν οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι ζευγαριού ηλικιωμένων στην Ηλιούπολη από το ανοικτό παράθυρο του μπάνιου!

Οι δύο κακοποιοί είδαν πως το παραθυράκι του μπάνιου στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου ήταν ανασφάλιστο και πως ακριβώς από κάτω ήταν και παρκαρισμένο ένα αυτοκίνητο.

Ο ένας ληστής πάτησε πάνω στο αυτοκίνητο, μετά πάνω στην υδροροή και σε δευτερόλεπτα τρύπωσε μέσα στο σπίτι όπου ανοίξε την εξώπορτα σαν κύριος στον συνεργό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Oι ληστές που πήραν ακόμη και τη βέρα της κυρίας Αξαρλή, άρπαξαν 600 ευρώ, 3 κινητά και διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το άλλο περιστατικό έγινε στις 2.30 τα ξημερώματα  στην Κηφισιά.
Η ευκαιρία που βρήκε ο ληστής του δόθηκε  όταν μια 79χρονη γυναίκα βγήκε στη βεράντα της να απλώσει ρούχα.
Ο ληστής με τη σκάλα αφού τοποθέτησε 2 πλάκες στη ζαρντινιέρα που ήταν κάτω από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου για να πάρει ύψος, σκαρφάλωσε στη βεράντα και ακινητοποίησε την ηλικιωμένη γρονθοκοπώντας την στο πρόσωπο.
Εκείνη την ώρα στο διαμέρισμα βρισκόταν ο κατάκοιτος σύζυγος της ηλικιωμένης που δεν μπόρεσε να αντιδράσει και η αδελφή της που από το φόβο της κλειδώθηκε στην κρεββατοκάμαρα.

Ο ληστής αφού άρπαξε μια τσάντα από το σαλόνι που περιείχε 1.000 ευρώ, έφυγε όπως ήρθε από τη βεράντα.  Με μια σκάλα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μόλις πριν από περιπου μια εβδομάδα ληστές μπήκαν με πασπαρτού σε δυο διαμερίσματα πολυκατοικίας στη Νεα Ιωνία και αφού τα έγδυσαν κανονικά, έφυγαν σαν κύριοι, κλειδώνοντας και τις πόρτες πίσω τους…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από αυτό το παράθυρο εισέβαλλαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Ληστής με μαχαίρι στο σπίτι γυναίκας στην Κηφισιά

Τρόμος για τον Γιώργο Μαρίνο – Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του

Νέα εισβολή σε σπίτι στην Ηλιούπολη

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε