Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βασάνιζαν για πέντε μήνες οικογένειες λαθρομεταναστών

Βασάνιζαν για πέντε μήνες οικογένειες λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν δύο μέλη κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών που βασάνιζαν επί πέντε μήνες οικογένειες Ιρανών

Πέντε ολόκληρους μήνες, μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών βασάνιζαν οικογένειες λαθρομεταναστών από το Ιράν και κυρίως τα ανήλικα παιδιά τους, για να τους αποσπάσουν χρήματα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ομόνοιας και συνελήφθησαν δύο Ιρανοί, ηλικίας 43 και 24 ετών, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Η έρευνα ξεκίνησε έπειτα από καταγγελία των Ιρανών λαθρομεταναστών, σύμφωνα με την οποία έπεσαν θύματα παράνομης κατακράτησης από ομάδα ομοεθνών τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες οργάνωσαν τη μεταφορά των αλλοδαπών από το Ιράν, μέσω Κωνσταντινούπολης, στην Ελλάδα με την υπόσχεση να τους προωθήσουν σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έναντι χρηματικής αμοιβής 36.000 ευρώ.

Κατά την άφιξή τους στην Αθήνα τους μετέφεραν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο τους κράτησαν έγκλειστους παρά τη θέλησή τους, για χρονικό διάστημα πέντε μηνών, βιαιοπραγώντας επανειλημμένα σε βάρος τους και ιδιαίτερα στα ανήλικα παιδιά τους.

 
Μετά την απελευθέρωσή τους οι μετανάστες πήγαν αμέσως στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας και κατήγγειλαν τα συμβάντα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ εικόνες από τις τρώγλες που νοίκαζαν σε μετανάστες – ΦΩΤΟ και VIDEO

“Σκούπα” σε … άδεια πολυκατοικία παράνομων μεταναστών

Ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτες που νοικιάζουν σε λαθρομετανάστες!

Η λογική και η σοβαρότητα μετανάστευσαν! – Κυβέρνηση σε δυο… στρατόπεδα για τους μετανάστες – Μαλώνουν σε “ξένο αχυρώνα” Χρυσοχοΐδης-Βορίδης 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε