Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Βγήκαν και πάλι μαχαίρια και όπλα στην Αθήνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πήγε να σταματήσει τον καβγά και έφυγε δαρμένος και κλεμμένος!

 

Όλα αυτά έγιναν λίγο μετά την 01:00 το βράδυ στην Πλατεία Καλογήρων στην Δάφνη. Ένας άνδρας προσπάθησε να σταματήσει έναν καβγά μεταξύ αλλοδαπών. Όμως αυτοί του επιτέθηκαν τον χτύπησαν και με την απειλή μαχαιριού του πήραν το κινητό του.
 
Λίγο νωρίτερα στον Άγιο Παντελεήμονα η αστυνομία συνέλαβε έναν αλλοδαπό που με την βοήθεια φίλου του, απείλησαν με μαχαίρι ανήλικη και της έκλεψαν την τσάντα.
Στην Κυψέλη γύρω στις 23:00 στη συμβολή των οδών Ιεροσολύμων και Αγαθουπόλεως, άγνωστος δράστης μπήκε σε ψιλικατζίδικο, τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι την ιδιοκτήτρια και πήρε 500 ευρώ και εξαφανίστηκε.
 
Η εγκληματικότητα όμως στην Κυψέλη δεν σταμάτησε στο ψιλικατζίδικο. Τέσσερις άνδρες αφού χτύπησαν και τραυμάτισαν αλλοδαπό του πήραν γύρω στα 20 ευρώ και τον εγκατέλειψαν στο πεζοδρόμιο. Ο άνδρας πήγε μόνος του στο νοσοκομείο όπου κρατήθηκε προληπτικά για νοσηλεία.
 
Στο Πολύγωνο στην οδός Κωνσταντίνου Τσαλδάρη 41-43, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια του 250 ευρώ αλλά και κάρτες κινητής τηλεφωνίας άγνωστης χρηματικής αξίας.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε