Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Βίντεο με τους δολοφόνους του Δ.Ζουγανέλη στα χέρια της αστυνομίας!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κατέγραψαν τα πρόσωπά τους κρυφές κάμερες διπλανού κτιρίου – Διαβάστε τα πρώτα λόγια του αδερφού του θύματος Μάκη Ζουγανέλη…

Φως στο μυστήριο της στυγερής δολοφονίας του Δ.Ζουγανέλη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως έχουν στα χέρια τους ένα βίντεο, που αναμένεται να ξεσκεπάσει τους γρίφους και να συμπληρώσει το παζλ του αποτρόπαιου εγκλήματος. Τις εικόνες κατέγραψαν οι κρυφές κάμερες, που υπάρχουν σε διπλανό κτίριο από το σπίτι του άτυχου επιχειρηματία.

Στο βίντεο, πάντα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνονται 2 άνδρες και μία γυναίκα, να μπαίνουν και να βγαίνουν στο σπίτι, την ώρα του εγκλήματος. Δεν φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα και γι’ αυτό το λόγο, το βίντεο θα μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας στην Αθήνα.

Εν τω μεταξύ όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει, τόσο το συνεργείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, όσο και ο ιατροδικαστής μαρτυρούν ότι ο 73χρονος επιχειρηματίας βασανίστηκε μέχρι θανάτου, για να δώσει στους δολοφόνους τις πληροφορίες που ήθελαν.

Όπως αναφέρει η Espresso, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον 73χρονο έξω από το σπίτι του. Μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν. Το θύμα ίσα ίσα που πρόλαβε να καταλάβει τι συμβαίνει πριν πέσει αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού. Εκεί άλλωστε βρέθηκαν ίχνη πάλης και αίματα. Εκείνη την ώρα ξεκίνησαν τα βασανιστήρια. Ο 73χρονος πεσμένος κάτω και οι δράστες από πάνω, να τον χτυπούν στο κεφάλι, πιθανότατα με ένα σφυρί, για να τους αποκαλύψει που είχε κρύψει τον θησαυρό του.

Εκείνος δεν έλεγε το παραμικρό και τότε οι δράστες εξάντλησαν τη βιαιότητά τους. Με ένα σπασμένο γυαλί άρχισαν να τον χαρακώνουν. Ο πόνος ήταν αφόρητος. Κάποια στιγμή ο Δημήτρης Ζουγανέλης λυγίζει. Τους δίνει την πληροφορία που ήθελαν για να γλιτώσει και τότε οι δολοφόνοι τον αποτελειώνουν! Μεταφέρουν το πτώμα του μέσα στο σπίτι και πηγαίνουν ανενόχλητοι στην αποθήκη που είχε κρύψει το χρηματοκιβώτιο! (δείτε σχετικό βίντεο)

Από τις πρώτες καταθέσεις συγγενών και φίλων, φέρεται ότι ο 73χρονος είχε εκμυστηρευτεί σε διάφορους φίλους και συγγενείς ότι δεν είχε τα χρήματά του σε κάποια τράπεζα – διότι φοβόταν λόγω της οικονομικής κρίσης – αλλά τα είχε ασφαλισμένα στο σπίτι του.

Οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον του Δημήτρη Ζουγανέλη. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι δολοφόνοι γνώριζαν καλά το θύμα τους και όλα δείχνουν ότι είχαν ξαναμπεί στο σπίτι του. Απόδειξη το γεγονός ότι ήξεραν που αποθηκεύονται οι εικόνες που καταγράφουν οι κάμερες του σπιτιού.

Εν τω μεταξύ ο αδερφός του θύματος και θρύλος της Μυκόνου, Μάκης Ζουγανέλης, εμφανίζεται συντετριμμένος: ”Τέτοιο μίσος εναντίον ενός ανθρώπου που δεν έχει πειράξει κανέναν δεν το περίμενα” λέει στην Espresso και συνεχίζει ”Δεν ήταν απλώς δολοφονία, αλλά ένα άγριο έγκλημα. Τον σκότωσαν με σφυρί στο κεφάλι. Είχε κάποια οικονομική επιφάνεια και μπορεί κάποιοι να ήθελαν να του αποσπάσουν χρήματα. Δεν είχε πειράξει ούτε μύγα”.

Σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση της δολοφονίας αναμένεται να δώσει και η σύντροφος του 73χρονου. Μια εντυπωσιακή γυναίκα από την Πολωνία με την οποία σκόπευε να πραγματοποιήσει σε λίγες μέρες ταξίδι αναψυχής στην Ταϋλάνδη…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε