Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Βοιωτία: Δήλωσε κλοπή και βρέθηκε με χειροπέδες

Βοιωτία: Δήλωσε κλοπή και βρέθηκε με χειροπέδες

Πήγε να το παίξει έξυπνος αλλά βρέθηκε στη φυλακή. Ο λόγος για έναν 30χρονο άνδρα στη Βοιωτία…

Ο 30χρονος προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς υποστηρίζοντας ότι κάποιοι του έκλεψαν το αυτοκίνητο με το οποίο άγνωστοι προσπάθησαν να κλέψουν καλώδια, ωστόσο όπως απεδείχθη ήταν ο ίδιος με δυο συνεργούς του…

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το απόγευμα της Τρίτης τρεις δράστες πήγαν σε εργοτάξιο εταιρίας στο 97ο χλμ Αθηνών – Λαμίας και έκλεψαν 600 μέτρα καλώδιο φωτισμού, αξίας 5.000 περίπου ευρώ. Την τελευταία στιγμή έγιναν αντιληπτοί από τον εκπρόσωπο της εταιρίας και αφού εγκατέλειψαν έμφορτο το όχημα, τράπηκαν πεζή σε φυγή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, χτένισαν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Την επόμενη ημέρα το απόγευμα ο 30χρονος εμφανίστηκε στο Α.Τ. Αλιάρτου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων δραστών για κλοπή του οχήματός του, που κατά σύμπτωση ήταν αυτό που εγκατέλειψαν οι 3 κλέφτες καλωδίων.

Οι αστυνομικοί όμως δεν “τσίμπησαν” και από την έρευνα, που έκαναν, απεδείχθη ότι το θύμα ήταν ένας από τους δράστες, αφού αναγνωρίστηκε μάλιστα και από τον εκπρόσωπο της εταιρίας.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Θηβών κατηγορούμενος για ψευδορκία και κλοπή καλωδίων φωτισμού, ενώ αναζητούνται οι δυο άλλοι συνεργοί του.

Διαβάστε επίσης: Γιάννενα: Αυτοπυρπολήθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι!

Η δικαίωση των θυμάτων 15 χρόνια μετά – Στη φυλακή ο παιδεραστής της Καβάλας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε