Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Βοιωτία: Σταματούσαν τα αυτοκίνητα και έκλεβαν τους οδηγούς!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Πυρί Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 32χρονος τσιγγάνος, σε βάρος οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και παρακώλυση συγκοινωνιών, από κοινού με άγνωστο αριθμό ανήλικων συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται από τις Αστυνομικές Αρχές.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, χθες το μεσημέρι ο φερόμενος ως δράστης μαζί με τους ανήλικους συνεργούς του, πήγαν με τα πόδια στην περιφερειακή οδό Θηβών – Λιβαδειάς, κοντά στον καταυλισμό των τσιγγάνων, και διέκοπταν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων με σκοπό να ληστέψουν τους οδηγούς.

Ο 32χρονος κατάφερε, κρατώντας στα χέρια του ένα ξύλο, να ακινητοποιήσει ένα αυτοκίνητο που περνούσε, με έναν 42χρονο οδηγό και αφού άνοιξαν την πίσω πόρτα, έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο, το χρηματικό ποσό των 275 ευρώ, καθώς και διάφορα άλλα προσωπικά έγγραφα του οδηγού.

Άμεσα στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, οι οποίοι με την συνδρομή αστυνομικών της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Θηβών,
αφού έκαναν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο.

Το προανακριτικό έργο κάνει το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Διαβάστε ακόμα:

Πήρε το δρόμο για τη φυλακή ο 26χρονος για τη δολοφονία Ρουσάκη

Έμποροι λαϊκών αγορών στον Εισαγγελέα για πλαστές φορολογικές ενημερότητες

Ξάνθη: Αντιστάθηκε στους αστυνομικούς για να μη βρουν τα “φρουτάκια”

Σε 10 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας!

Ηράκλειο: Ισόβια στον δολοφόνο του Ρουσάκη – Χειροκροτήματα, δάκρυα και νέο ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε