Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βοιωτία: Τον ξύπνησαν και τον σκότωσαν μέσα στο σπίτι του – Στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο γιος του!

Το σπίτι που έγινε η δολοφονία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το σπίτι που έγινε η δολοφονία - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

– Οι 4 ληστές εκτέλεσαν τον 75χρονο Πρόεδρο του διαμερίσματος Πύργου Ορχομενού και διέφυγαν
– Η αστυνομία εντόπισε το κλεμμένο αυτοκίνητο των δραστών
– Τι λέει στο Νewsit προσωπικός φίλος του θύματος

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 03.00 στο σπίτι του προέδρου της τοπικής κοινότητας Πύργου Ορχομενού, Γιάννη Βέργου στη Βοιωτία. Οι 4 δράστες τον έπιασαν στον ύπνο. Μπήκαν μέσα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άρχισαν να ψάχνουν στο σπίτι για χρήματα και κοσμήματα.

Ένας θόρυβος που έκαναν όμως, ξύπνησε τον 75χρονο που κοιμόταν με τη γυναίκα του, ενώ πετάχτηκε από το κρεβάτι και ο 47χρονος γιος τους, που κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε απέναντι από τους 4 ληστές και τότε εκείνοι δεν δίστασαν. Ένας από αυτούς, όπλισε και τον πυροβόλησε εξ επαφής στο στήθος, μπροστά στα μάτια της έντρομης γυναίκας του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Στη συνέχεια ακινητοποίησαν τον 40χρονο γιο του και τραυμάτισαν ελαφρά την σύζυγό του.

Όπως επιβεβαίωσε στο NewsIt.gr, ο αστυνομικός διευθυντής Βοιωτίας Κώστας Τουρκοχωρίτης αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο των δραστών κοντά στο Κυπαρίσσι Αταλάντης. Οι δράστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο, που υπέστη ζημιά όταν έσπασε το κάρτερ. Προσπάθησαν μάλιστα να κάψουν το όχημα για να μην αφήσουν πίσω τους στοιχεία, χωρίς όμως αυτό να καταστραφεί ολοσχερώς. Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από το Γαλάτσι.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Όπως δήλωσε στο Νewsit ο προσωπικός φίλος του θανόντος και Δήμαρχος Ορχομενού Βοιωτίας, Κώστας Ξηρογιάννης “είναι τραγικό αυτό που συνέβη. Έχει αναστατώσει πάρα πολύ την τοπική κοινωνία. Ηταν ο φίλος μου και συνεργάτης μου, ο πρόεδρος. Η θλίψη είναι πέρα από κάθε όριο. Ηταν ένας άνθρωπος ευαίσθητος που αγαπούσε το χωριό του που ξεπερνούσε όλα τα προβλήματα για να προσφέρει στην τοπική κοινωνία. Ενας άνθρωπος σοβαρός, ένας άνθρωπος λιγομίλητος αλλά πολυ αποφασιστικός. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω τη λύπη μου στην οικογένεια με την οποία διατηρώ στενή φιλική σχέση. Η οδύνη είναι πάρα πολύ μεγάλη”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt ο προσωπικός φίλος του θύματος…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε