Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Βόλος: Τσακώθηκαν και επέστρεψε με όπλο να τελειώσει τον καυγά!

Βόλος: Τσακώθηκαν και επέστρεψε με όπλο να τελειώσει τον καυγά!

Σε θρίλερ εξελίχθηκαν οι δημοτικές εργασίες που έκανε στην παραλία της Αγριάς ένα συνεργείο του δήμου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ένας από τους δημοτικούς υπαλλήλους λογομάχησε έντονα, για άγνωστη αιτία, με καταστηματάρχη της περιοχής. Ο υπάλληλος έφυγε από το σημείο αλλά το απόγευμα επέστρεψε οπλισμένος!

Μπήκε στο κατάστημα του επιχειρηματία κρατώντας το όπλο και του κόλλησε την κάννη κάτω από το λαιμό. Ο υπάλληλος φαίνεται πως ήταν έτοιμος να πυροβολήσει και να προκαλέσει μακελειό αλλά ο καταστηματάρχης κατάφερε να του σπρώξει το χέρι και να του αλλάξει στόχο.

Ο κρότος του πυροβολισμού αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής και πολύ γρήγορα κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το μαγαζί για να δει τι είχε συμβεί.

Η σφαίρα χτύπησε στο ταβάνι, ενώ ο επιχειρηματίας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον δημοτικό υπάλληλο και να του πάρει το όπλο. Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη ο οποίος θα παραμείνει στα κρατητήρια ως αύριο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε