Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

“Βουτιά” θανάτου από μαθητή μέσα στο σχολείο του

To σχολείο του 19χρονου αυτόχειρα ΦΩΤΟ NEWSIT
To σχολείο του 19χρονου αυτόχειρα ΦΩΤΟ NEWSIT

Σοκ σε μαθητές και καθηγητές στα εκπαιδευτήρια Μάνεση έχει προκαλέσει η αυτοκτονία μαθητή το πρωί της Τετάρτης.

Σήμερα στο σχολείο έχουν πάει ψυχολόγοι προκειμένου να υποστηρίξουν μαθητές και καθηγητές που έχουν συγκλονιστεί από το τραγικό γεγονός.

‘Ολα έγιναν πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα. Ο 19χρονος μαθητής της Γ’ Λυκείου δεν μπήκε στην τάξη του.

‘Οπως δήλωσε στο Newsit ο διευθυντής του σχολείου, το παιδί μιλούσε στο κινητό του και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πέταξε το κινητό στο έδαφος και ανέβηκε στο μπαλκόνι του 3ου ορόφου και πήδηξε στο κενό.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα. Στο νοσοκομείο έφτασαν αμέσως και οι γονείς του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες καθηγητών, οι οποίοι δηλώνουν συγκλονισμένοι, ο 19χρονος είχε πάει σήμερα στο σχολείο χωρίς την τσάντα του και φαινόταν ιδιαίτερα προβληματισμένος.

ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΔΕ

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, για να διερευνηθούν οι συνθήκες και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες, για το θάνατο του μαθητή στα εκπαιδευτήρια Μάνεση.

Η αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων και τους Υπεύθυνους Αγωγής Υγείας του αρμόδιου Γραφείου θα παρέχει ψυχολογική στήριξη σε μαθητές του σχολείου.

Οι συνθήκες και τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Αστυνομία και τη Σήμανση και το Υπουργείο έχει ζητήσει άμεση ενημέρωση.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του μαθητή για το τραγικό συμβάν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε