Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών το σώμα της 6χρονης Στέλλας – Τη σκότωσε γιατί έκλαιγε – Ομολόγησε ο πατέρας

Βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών το σώμα της 6χρονης Στέλλας – Τη σκότωσε γιατί έκλαιγε – Ομολόγησε ο πατέρας

– Ομολογία – σοκ από τον πατέρα της 6χρονης κοπέλας
– Όλα δείχνουν ότι το παιδί πέθανε από ασφυξία
– Ο πατέρας φέρεται να υπέδειξε τον κάδο όπου πέταξε το σώμα της
– Έπαιζε θέατρο επί ώρες, καταγγέλλοντας εξαφάνιση

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Η μικρή Στέλλα Εικοσπεντάκη που αγνοείτο εντοπίστηκε νεκρή. Το θέαμα αποτρόπαιο. Το κορμάκι του παιδιού βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών σε κοντινή απόσταση από το σπίτι.

Ο ίδιος της ο πατέρας ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας της. Ο 61χρονος είπε ότι ήταν η κακιά στιγμή, πως ήταν ατύχημα. Η Στέλλα, φέρεται να είπε, έκλαιγε γιατί της έλειπε η μητέρα της. Εκείνος την πήρε όπως περιέγραψε στους αστυνομικούς αγκαλιά σε μια προσπάθεια να την ηρεμήσει και το παιδί σταμάτησε να αναπνέει…

Όλα δείχνουν ότι το μικρό αγγελούδι μαρτύρησε στα χέρια του ίδιου του πατέρα, φαίνεται ότι πέθανε από ασφυκτικό θάνατο. Μετά την έκδοση ειδοποίησης αναζήτησης και την εμπλοκή της αστυνομίας ο κλοιός άρχισε να σφίγκει γύρω από τον δράστη.

Ο άνδρας από την πρώτη στιγμή είχε μπει στο στόχαστρο. Έλεγε ότι κοίμισε τα δίδυμα, τη Στέλλα και τον αδελφό της και στη συνέχεια πήγε να πετάξει τα σκουπίδια πριν πέσει και ο ίδιος για ύπνο.


Ύστερα είπε, όταν ξύπνησε, είδε πως η μικρή έλειπε. Το παιδί δεν μπορούσε να φύγει μόνο του από το σπίτι. Εκείνος είπε στους αστυνομικούς ότι πιθανότατα είχε ξεχάσει τα κλειδια πάνω στην πόρτα του σπιτιού, απέδωσε το γεγονός στα χάπια που παίρνει και του προκαλούν υπνηλία.


Είπε πως κάποιος μπήκε στο σπίτι και απήγαγε το παιδί. Δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει όμως το γεγονός ότι αντί να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία προτίμησε να πάει το γιό του στο σχολείο και μετά να πάει ο ίδιος στο Αστυνομικό Τμήμα για να δηλώσει εξαφάνιση.


Όλα τα στοιχεία οδηγούσαν στον 61χρονο. Τελικά ο άνδρας ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς και φέρεται να υπέδειξε και τον κάδο όπου είχε αποθέσει το κορμάκι της μικρής Στέλλας.
Ολόκληρη η κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας έχει συγκλονιστεί. Γείτονες έσπευσαν στο σημείο και άναψαν κεριά στον κάδο-τάφο της 6χρονης.
Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν στο πλευρό της μητέρας της που δεν ήταν στο σπίτι καθώς χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο…

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε