Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Μερικά Σύννεφα 18 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Βρήκαν αποτυπώματα του Αργυρού, του Τσάκαλου και του Bonano στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι

Βρήκαν αποτυπώματα του Αργυρού, του Τσάκαλου και του Bonano στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.12.2010 | 14:58
Πρώτη δημοσίευση: 24.12.2010 | 13:30

Η αστυνομία επαναδημοσιεύει τις φωτογραφίες του Χρήστου Τσάκαλου και καλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 170, 1014, 1964.

Με αποτυπώματα του Παναγιώτη Αργυρού, ο οποίος συνελήφθη την 1-11-2010 στο Παγκράτι, και του Χρήστου Τσάκαλου, ο οποίος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών για τη Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς και έχει διαταχθεί η σύλληψή του, ταυτίζονται αποτυπώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα στην οδό Κάσου 3 στο Χαλάνδρι.

Βρέθηκαν επίσης, αποτυπώματα και του 23χρονου Ntamiano Bolano του Ptolemeo, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσίες των Πυρήνων της Φωτιάς.
Με την ανακοίνωση δίδεται εκ νέου στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Bolano, με την παράκληση προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με αυτόν, να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 170, 1014, 1964.Υπενθυμίζεται ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία πραγματοποίησε την Τετάρτη έφοδο στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι.

Από την έρευνα βρέθηκαν δύο ορειβατικοί σάκοι, τρία σακ βουαγιάζ και μια βαλίτσα, που περιείχαν ρούχα και βιβλία, ένα κράνος μοτοσικλέτας, ένα βαλιτσάκι με σύνεργα για μακιγιάζ και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο