Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Βρήκαν τους διαρρήκτες που είχαν ρημάξει σπίτα σε όλη την Αττική

Βρήκαν τους διαρρήκτες που είχαν ρημάξει σπίτα σε όλη την Αττική

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί 25 περιπτώσεις διαρρήξεων κι έχουν συλληφθεί 3 άτομα και αναζητούνται άλλα 2 τουλάχιστον μέλη της εγκληματικής ομάδας.

Τη σπείρα αποτελούσαν αλλοδαποί κακοποιοί που τα τελευταία 2 χρόνια με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά έκαναν διαρρήξεις κατοικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν την 16-5-2012 στο κέντρο της Αθήνας, 3 γεωργιανοί ενώ αναζητούνται άλλοι δύο 2 ομοεθνείς τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η εγκληματική ομάδα έβαζε στο μάτι οικίες αφού διαπίστωναν ότι απουσίαζαν οι ένοικοι, και εισέρχονταν χαλώντας τον ομφαλό της κλειδαριάς. Αφού ερευνούσαν τους χώρους αφαιρούσαν κοσμήματα, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα τα οποία στη συνέχεια διέθεταν προς πώληση αποκομίζοντας έτσι μεγάλα οικονομικά οφέλη.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, φωτογραφικές μηχανές, περίστροφο, φυσίγγια, μαχαίρια, και ποσότητα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την εξακρίβωση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των θυμάτων της σπείρας ήταν και ο Γ. Ανωμερίτης, ο πρόεδρος του ΟΛΠ και πρώην υπουργός. Διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε