Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Χαλκίδα: Ελεύθερος ο 83χρονος που πυροβόλησε τον κλέφτη με καραμπίνα!

Χαλκίδα: Ελεύθερος ο 83χρονος που πυροβόλησε τον κλέφτη με καραμπίνα!

Ο 83χρονος αφού απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται φρουρούμενος στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ο 32χρονος που πυροβολήθηκε με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα από 83χρονο. Ο ηλικιωμένος αφού παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος.

Το χρονικό της ιστορίας

Όλα άρχισαν προχθες το απόγευμα στις 16:30 στην παραλία Αυλίδος. Δύο Έλληνες ηλικίας 30 και 32 ετών, μπήκαν μέσα σε σπίτι όπου κοιμόταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Οι δράστες βρήκαν ανοιχτή την μπαλκονόπορτα και έτσι δεν έχασαν την ευκαιρία και μπήκαν  με σκοπό να τους κλέψουν.

Ωστόσο ο 83χρονος, σύμφωνα με το LamiaReport, τους κατάλαβε και προσπάθησε να τους αποτρέψει. Οι δράστες χτύπησαν και τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο με ξύλινο ρόπαλο και κατσαβίδι ελαφρά στο κεφάλι. Εκείνος, φοβούμενος για τη ζωή του και της 80χρονης γυναίκας του πήρε την καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα και πυροβόλησε τραυματίζοντας στην κοιλιακή χώρα τον 32χρονο.

Οι δυο ληστές τράπηκαν σε φυγή και λίγη ώρα αργότερα ο 32χρονος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Θηβών, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport οι δυο δράστες έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών και είχαν αποφυλακισθεί πρόσφατα με περιοριστικούς όρους. Ο συνεργός του 32χρονου αναζητείται από την αστυνομία, ενώ ο 83χρονος κρατούνταν στην Ασφάλεια Χαλκίδας μέχρι να παρουσιαστεί στον Εισαγγελέα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε