Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χαλκίδα: Μπήκε να κλέψει και έπιασε… κουβέντα: “Δε θέλω τίποτα, μάστορα. Κοιμήσου!”

Χαλκίδα: Μπήκε να κλέψει και έπιασε… κουβέντα: “Δε θέλω τίποτα, μάστορα. Κοιμήσου!”

Ήταν ξημερώματα όταν το Δέλτα της Χαλκίδας σηκώθηκε στο πόδι. Ο επίδοξος ληστής μπήκε μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες και στο σπίτι μιας γυναίκας με σκοπό να κλέψει…

Αν και έψαξε όλα τα δωμάτια, τελικά δεν πήρε κάτι, ωστόσο πήγε και στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν η γυναίκα και την κλείδωσε.

Η άτυχη γυναίκα άκουσε θόρυβο και έτρεξε προς το σαλόνι αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Έτσι, βγήκε με το νυχτικό στο μπαλκόνι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια…

Ο 31χρονος, που λίγο αργότερα συνελήφθη από τους αστυνομικούς, αρχικά είχε προσπαθήσει να κάνει διάρρηξη στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας, δεν τα κατάφερε και αποφάσισε να μπει στα σπίτια.

Όπως γράφει το evianews, ο δράστης πήγε σε διπλανό σπίτι και αφού άνοιξε το παντζούρι, έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα. Ο θόρυβος ξύπνησε τον 55χρονο ιδιοκτήτη που σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει.

Τον είδε στην κουζίνα. “Τι θέλεις φίλε εδώ;” τον ρώτησε ψύχραιμα. “Τίποτα μάστορα, κοιμήσου” είπε ο ληστής και το έβαλε στα πόδια.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, που περιπολούσαν στη περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έφτασαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε