Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαλκίδα: Στα χέρια της Αστυνομίας κύκλωμα διακίνησης ηρωίνης

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες – ένας άνδρας και δύο γυναίκες- ενώ κατασχέθηκαν πάνω από 100 γραμμάρια ηρωίνης.

Και τα τρία άτομα που συνελήφθησαν είναι τσιγγάνοι. Πρόκειται για έναν 44χρονο άνδρα, τη 42χρονη σύζυγό του και μία 61χρονη συνεργό τους,
σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς, προμήθειας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών στην Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας,
οργανώθηκε χθες το μεσημέρι συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε αρχικά στην πόλη της Χαλκίδας το αυτοκίνητο του ζευγαριού.

Μετά από επέμβαση, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο και συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν:
Δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητες ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους 101 γραμμαρίων,
το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ, προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που έγινε, στο σπίτι του ζευγαριού μέσα στον οικισμό τσιγγάνων στη Χαλκίδα, εντοπίστηκε και συνελήφθη η 61χρονη συνεργός τους, ενώ βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:
Δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους 0,6 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο, διάφορα σύνεργα, κατάλληλα για την συσκευασία δόσεων των ναρκωτικών ουσιών (νάιλον τεμάχια, ψαλίδι κ.λ.π.).

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το ζευγάρι προμηθευόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ποσότητες ηρωίνης από την Αθήνα, τις οποίες είχε στο σπίτι του και στην συνέχεια διέθετε, με τη βοήθεια της 61χρονης, σε διάφορους χρήστες στη περιοχή της Χαλκίδας.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε ακόμα:

Φθιώτιδα: “Χτενίζουν” την περιοχή για τους ληστές των ηλικιωμένων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε