Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαμογελαστός στα δικαστήρια ο χρυσαυγίτης για την επίθεση στον φοιτητή – Πήρε νέα προθεσμία [pics, vids]

Χαμογελαστός στα δικαστήρια ο χρυσαυγίτης για την επίθεση στον φοιτητή – Πήρε νέα προθεσμία [pics, vids]

Χαμογελαστός και χαλαρός σαν να μην είχε κάνει… τίποτα και εν μέσω αποθέωσης από άλλους οπαδούς της Χρυσής Αυγής έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας (03.04.2017) στα δικαστήρια ο χρυσαυγίτης που την περασμένη Παρασκευή φέρεται να επιτέθηκε και να χτύπησε άγρια νεαρό φοιτητή. Η παραμονή του στο γραφείο του ανακριτή διήρκεσε λίγο, αφού ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την Τετάρτη.

Ο κατηγορούμενος, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος μάλιστα ήταν και μετακλητός υπάλληλος στη Βουλή, εμφανίστηκε στα δικαστήρια σαν να πηγαίνει… περίπατο. Μόνο που φορούσε χειροπέδες στα χέρια.

Σαν να μην είχε χτυπήσει βάναυσα έναν αθώο άνθρωπο. Σαν να μην είχε σακατέψει ένα παιδί 24 ετών που είδε στο δρόμο και θέλησε να πάρει “εκδίκηση” – από έναν άσχετο με το περιστατικό άνθρωπο- για την καταδρομική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στη χαλαρότητά του συνέβαλε και η αποθεωτική υποδοχή που του επεφύλαξαν άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής. “Χρηστάρα κρατά γερά. Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή”, του φώναζαν, κι εκείνος τους χαιρέτισε και χαμογέλασε κι άλλο.

“Είναι σκευωρία βάστα βάστα”… «αποφάσισαν» οι χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στην Ευελπίδων και μετά τα έβαλαν με τους δημοσιογράφους, που είναι “κοράκια” και “ψοφάτε για αίμα! Έρχονται κι άλλα μνημόνια τώρα”.

Ο 42χρονος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή Αλέξη Λαζάρου. Όλα έγιναν στις 15:00 το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής (31.03.2017), όταν ομάδα ατόμων που φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν και χτύπησαν βάναυσα στο πρόσωπο τον άτυχο φοιτητή.

Ο κατηγορούμενος αναγνωρίστηκε από κάτοικο της περιοχής και συνελήφθη. Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και σήμερα οδηγήθηκε στον 14ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Αλλά η παρουσία του στο γραφείο του ανακριτή ήταν πολύ σύντομη, αφού ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία γιατί δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η δικογραφία και κάποια έγγραφα έφτασαν στον ανακριτή λίγο πριν την απολογία του. Θα απολογηθεί την Τετάρτη (05.04.2017) στις 12:00. Ο κατηγορούμενος αποθεώθηκε ξανά από τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής και σήκωσε τα χέρια του για να τους… ευχαριστήσει για τη συμπαράσταση…

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε