Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Χανιά: Απίστευτη υπόθεση απαγωγής ανήλικης κοπέλας – Δράστης ο πρώην φίλος της!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Η κοπέλα εντοπίστηκε σε σπίτι συγγενών του δράστη και είναι καλά στην υγεία της  – Ο απαγωγέας έπεσε το μεσημέρι στα χέρια της αστυνομίας…

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση αρπαγής της ανήλικης κοπέλας, που έγινε το πρωί στο δήμο Σελίνου-Καντάνου. Όπως διαπιστώθηκε, δράστης είναι ο πρώην φίλος της, που την μετέφερε τραυματισμένη σε σπίτι συγγενών του. Όλα έγιναν νωρίς το πρωί…

Η ανήλικη επέβαινε στη μηχανή που οδηγούσε ο 16χρονος αδελφός της, όταν ένας νεαρός που οδηγούσε αυτοκίνητο άρχισε να τους καταδιώκει. Τελικά, το αυτοκίνητο έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στη μηχανή.

Από τη σύγκρουση, η μηχανή βρέθηκε κάτω από παρκαρισμένο αγροτικό αυτοκίνητο, η νεαρή κοπέλα και ο αδελφός της έπεσαν στο δρόμο  και όπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, ο οδηγός του αυτοκινήτου άρπαξε την κοπέλα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έφυγε από το σημείο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε στο νοσοκομείο τον 16χρονο αδελφό της κοπέλας, που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται με κάταγμα στα κάτω άκρα. Το μεσημέρι, στη Κάντανο Χανίων, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ο 21χρονος απαγωγέας, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για τα αδικήματα της ακούσιας απαγωγής 18χρονης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της ιδίας και του 17χρονου αδελφού της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε