Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Αποπλάνησε 7χρονο παιδί που έπαιζε – Το παρέσυρε στο σπίτι του!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία, παρακολουθεί τις αποκαλύψεις…

για την υπόθεση αποπλάνησης 7χρονου παιδιού από ηλικιωμένο στο Αρώνι Ακρωτηρίου. O 66χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα το flashnews.gr, πλησίασε το 7χρονο αγγελούδι νωρίς χθες το βράδυ (15-05-2011) και με τη χρήση σωματικής βίας, το πήρε από την πλατεία του χωριού που έπαιζε με φίλους του και το πήγε στο σπίτι του.

Οι προσπάθειές του έγιναν αντιληπτές και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που τον συνέλαβε άμεσα.

Συγκλονιστική ήταν η αναφορά που έκανε στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αστυνομικός Διευθυντής Χανίων κ.Παντελής Μουρτζανός : “Χθες το βράδυ συνελήφθη στο Αρώνι Χανίων απο την Ομάδα πρόληψης και καταστολής  Εγκληματικότητας, ενας 66χρονος για αποπλάνηση παιδιού. 

Περίπου στις 9 το βράδυ ο πατέρας ενός 7χρονου κατήγγειλε στο Α.Τ.Σούδας ότι ευρισκόμενος το απόγευμα ο γιός του στην πλατεία του χωριού (Αρώνι) και ενώ έπαιζε με τα άλλα παιδιά, προσκλήθηκε και μετά απο παραινέσεις του 66χρονου, πήγε στο σπίτι του. Εκεί ο 66χρονος εξανάγκασε με σωματική βία τον 7χρονο να έλθει σε στοματική ερωτική περίπτυξη μαζί του.”

Όπως είπε ο κ.Μουρτζανός, το ανατριχιαστικό αυτό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν κάποια απο τα μεγαλύτερα παιδιά που ήταν στην πλατεία, αναζήτησαν τον 7χρονο στο σπίτι του 66χρονου ανώμαλου.

Ανοίγοντας την πόρτα, ο 66χρονος αρνήθηκε πως ο 7χρονος ήταν μέσα στο σπίτι, όμως “το παιδί όταν είδε τα άλλα παιδιά βγήκε κάτω απο το κρεββάτι όπου ήταν και έφυγε μαζί τους, ενώ στην συνέχεια το μεγαλύτερο παιδί απο την παρέα, ενημέρωσε τους γονείς του 7χρονου”.

Απο χθες το βράδυ ο ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. είναι συνεχώς κοντά στην οικογένεια και στο μικρό παιδί, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας και ερευνάται αν ο συλληφθείς έχει προβεί στην αποπλάνηση και άλλων παιδιών.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε