Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Κατάστημα του πούλησε κλεμμένη μοτοσικλέτα

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Απίθανη περιπέτεια για τον άνθρωπο που αγόρασε εν αγνοία του, μία κλεμμένη, μεταχειρισμένη μοτοσικλέτα, από κατάστημα της πόλης.

Ο καταναλωτής, αγόρασε από κατάστημα των Χανίων, μία μεταχειρισμένη μοτοσικλέτα στην τιμή των 1100 ευρώ, μη γνωρίζοντας ότι το προϊόν αυτό ήταν προϊόν κλοπής, την πλήρωσε και την χρησιμοποιούσε.

Σε συνηθισμένο έλεγχο της Τροχαίας Χανίων, σύμφωνα με το Flashnews, αποδείχτηκε ότι η μοτοσικλέτα αυτή ήταν κλεμμένη , με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να θεωρηθεί ο ίδιος υπαίτιος κλοπής ,να οδηγηθεί στην αυτόφωρη δικαστική διαδικασία ,να δικαστεί σε φυλάκιση 32 μηνών, ποινή την οποία εξαγόρασε.

Πονεμένος ο καταναλωτής, που σήμερα τυχαίνει να είναι ένας άνεργος οικογενειάρχης, προσήλθε στην Ε.Π.Κ.ΧΑΝ και κατήγγειλε το γεγονός ζητώντας την Νομική της Συνδρομή και την ηθική του στήριξη.

Μετά απ’ αυτά, η Ε.Π.Κ.ΧΑΝ, κάνει όλες τις νόμιμες ενέργειες , προκειμένου να δικαιωθεί τόσο οικονομικά , αλλά και ηθικά ο “παθών καταναλωτής ” συστήνει δε στους μέλλοντες αγοραστές μοτοσικλετών, να είναι άκρως προσεκτικοί, όταν αποφασίζουν να αγοράσουν μία μοτοσικλέτα αποφεύγοντας τις στημένες πρακτικές των “επιτηδείων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε