Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Χανιά: Πυροβόλησαν την καθαρίστρια εξ επαφής!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο άγνωστος, για την ώρα, δράστης τη σκότωσε και την πέταξε σε ένα βαρέλι – Τι είπε ο ιατροδικαστής και που στρέφονται οι υποψίες της αστυνομίας…

Η ιατροδικαστική εξέταση, έδειξε ότι η άτυχη γυναίκα πυροβολήθηκε στο κεφάλι εξ επαφής. Ο δράστης χρησιμοποίησε κοντόκανο πυροβόλο όπλο ενώ ίχνη στο δεξιό βραχίονα, δείχνουν ότι προηγήθηκε πάλη. 

Όπως είπε ο ιατροδικαστής κ. Μπελιβάνης: “Ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος προσδιορίζεται από τις 13 Μαΐου , οπότε και εξαφανίσθηκε η άτυχη γυναίκα , έως και τις 19 του μηνός” . 

Το χρονικό της φρικτής δολοφονίας
Τα ίχνη της 49χρονης γυναίκας είχαν χαθεί από τις 13 Μαϊου. Η αστυνομία την έψαχνε παντού, έπαιρνε καταθέσεις από συγγενικά της πρόσωπα, αλλά ο γρίφος της εξαφάνισής της, παρέμενε άλυτος. Μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής (23/05/2010)…

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ εντόπισε το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε χωράφι, στην Παλιόχωρα Χανίων. Το πτώμα ήταν πεταμένο σε ένα βαρέλι, σκεπασμένο με χώμα. Μετά το αρχικό σοκ, αστυνομικοί ειδοποίησαν ιατροδικαστή, για να φωτίσει τα αίτια του θανάτου της 49χρονης.

Με το που έφτασε ο ιατροδικαστής στο σημείο είπε: “Εγκληματική ενέργεια είναι σίγουρα, πρόκειται για γυναίκα , φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι, τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το τέλος της νεκροψίας, νεκροτομής”

Η 49χρονη γυναίκα εργαζόταν ως καθαρίστρια στον παιδικό σταθμό της περιοχής και ήταν μητέρα ενός 20χρονου παιδιού.

Το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση…
Αυτό το πρόσωπο είναι ο 50χρονος ιδιοκτήτης του χωραφιού, μέσα στο οποίο βρέθηκε το πτώμα της 49χρονης καθαρίστριας. Ο 50χρονος δεν είναι ακόμα σε θέση να δώσει κατάθεση, διότι πριν από 3 μέρες προσπάθησε να αυτοκτονήσει και πλέον νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο της πόλης.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως όταν μιλήσουν μαζί του, θα είναι σε θέση να γνωρίζουν και την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών της στυγερής δολοφονίας… 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε