Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: ΣΟΚ από δύο βιασμούς μέσα σε λίγες ώρες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δύο τουρίστριες έζησαν την απόλυτη φρίκη στην περιοχή του Πλατανιά – Οι βιαστές στα χέρια της αστυνομίας…

Η είδηση σοκάρει. Την ώρα που τα Χανιά γεμίζουν από τουρίστες, δύο βιασμοί έρχονται να δυσφημίσουν την πόλη, να προβληματίσουν τις Αρχές και να σοκάρουν τους κατοίκους της περιοχής. 

“Με πήγε σε ένα σπίτι και με βίασε”
Το πρώτο περιστατικό έγινε το πρωί της Δευτέρας (21/06/2010). Μία 22χρονη Νορβηγίδα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το βιασμό της. Όπως είπε στους αστυνομικούς, η περιπέτειά της είχε ξεκινήσει τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.

Μετά από νυχτερινή διασκέδαση, ένας άγνωστος άνδρας προσφέρθηκε να τη γυρίσει στο ξενοδοχείο της, με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε. Εκείνη δέχθηκε και αυτό όπως αποδείχθηκε ήταν το μοιραίο της λάθος. Ο 33χρονος προσπέρασε το ξενοδοχείο και την οδήγησε σε ένα έρημο σπίτι της περιοχής. Εκεί αφού τη χτύπησε, τη βίασε και την παράτησε σχεδόν λιπόθυμη.

Η γυναίκα περίεγραψε το προφίλ του δράστη και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Το μεσημέρι η 22χρονη αναγνώριζε στο τμήμα το βιαστή της. Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστός ο δεύτερος βιασμός…

“Με κάλεσε να φάμε και με βίασε”
Αυτή τη φορά, θύμα ήταν μία 21χρονη τουρίστρια από την Πολωνία. Κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι ένας 35χρονος Σύριος, που είχε γνωρίσει πρόσφατα, την κάλεσε σπίτι του να φάνε. Η άτυχη γυναίκα πήγε και έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. 

Ο 35χρονος κλείδωσε την εξώπορτα, τη χτύπησε και τη βίασε. Η σύλληψή του πάντως, ήταν εύκολη υπόθεση αφού η 21χρονη γνώριζε το σπίτι του και το υπέδειξε στην αστυνομία.

Οι δύο δράστες κρατούνται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε