Σάββατο, 30 Μαρ.
17oC Αθήνα

Χανιά: Την έδεσαν χειροπόδαρα και τη λήστεψαν – Δείτε φωτό!

ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Οι δράστες χτύπησαν στο σπίτι που βλέπετε στη φωτογραφία, λίγο μετά τις 07.00 το πρωί…

Μία ακόμα ηλικιωμένη έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών αυτή τη φορά στα Χανιά σε σπίτι που βρίσκεται στην παλιά πόλη των Χανίων, στην οδό Θεοτοκοπούλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο δράστες, αγνώστων στοιχείων, μπήκαν από την πίσω πόρτα του σπιτιού, λίγο μετά τις 07.00 το πρωί και με την απειλή μαχαιριών ζήτησαν από μια 80χρονη γυναίκα που ζει μόνη της,  να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα.

Οι ληστές δεν δίστασαν και σε αυτήν την περίπτωση να δέσουν την άτυχη γυναίκα χειροπόδαρα ενώ αφού έκαναν το σπίτι που βλέπετε στη φωτογραφία άνω κάτω κατόρθωσαν να αρπάξουν παλιά κοσμήματα και λίγα χρήματα που είχε η 80χρονη.

Οι δύο άγνωστοι μετά από λίγη ώρα  εξαφανίστηκαν με τη λεία τους, αφήνοντας την ηλικιωμένη δεμένη η οποία κατάφερε μόνη της να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την 80χρονη γυναίκα για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο καθώς έχει υποστεί σοκ από την θρασύτατη ληστεία εναντίον της.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών ενώ στις αρχές επικρατεί προβληματισμός για τα απανωτά κρούσματα εγκληματικότητας σε βάρος ηλικιωμένων

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε