Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανιά: Το 20ήμερο μαρτύριο Νορβηγίδας τουρίστριας – Τη φυλάκισαν και τη βίαζαν!

Χανιά: Το 20ήμερο μαρτύριο Νορβηγίδας τουρίστριας – Τη φυλάκισαν και τη βίαζαν!

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από ειδοποίηση του προξενείου της Νορβηγίας – Διαβάστε τι είπε στην αστυνομία η 27χρονη τουρίστρια…

Η υπόθεση ήρθε στο φως, το απόγευμα του Σαββάτου (06-11-2010). Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το προξενείο της Νορβηγίας, ότι μία 27χρονη Νορβηγίδα τουρίστρια, που για 20 μέρες γνώριζε την απόλυτη φρίκη, είχε καταφέρει να ξεφύγει από το σπίτι που την κρατούσαν φυλακισμένη.

Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους υπέδειξαν από το προξενείο και βρήκαν την 27χρονη, σε κατάσταση σοκ! Στο αστυνομικό τμήμα Κρυονερίδας, κατήγγειλε τους σκηνοθέτες του μαρτυρίου της. Έναν 35χρονο που τη βίαζε καθημερινά και μία 40χρονη από τη Ρουμανία, που πρόσεχε μέρα και νύχτα, για να μην μπορέσει να δραπετεύσει από το σπίτι.

Η άτυχη τουρίστρια είπε ακόμη, ότι εκτός από τον 35χρονο, τη βίασαν και άλλοι 5 άνδρες, για τους οποίους όμως δεν είχε περισσότερα στοιχεία.

Μετά την κατάθεσή της, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν στο Κουρνά Χανίων, τόσο τον 35χρονο, όσο και την 40χρονη Ρουμάνα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών συνεχίζονται, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε