Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χανιά:''Δράκος'' από το Μαρόκο προσπάθησε να βιάσει γυναίκα σε παραλία!

Χανιά:''Δράκος'' από το Μαρόκο προσπάθησε να βιάσει γυναίκα σε παραλία!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 19.07.2011 | 17:45
Πρώτη δημοσίευση: 19.07.2011 | 16:54

Το περασμένο Σάββατο, ο 21χρονος είχε βιάσει μια 53χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της...

Ένας νέος "δράκος" απεδείχθηκε τελικά ο 21χρονος Μαροκινός που βίασε 53χρονη γυναίκα, μέσα στο σπίτι της  στα Χανιά, το προηγούμενο Σάββατο. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Τελικά όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο δράστης, που επέλεγε με συγκεκριμένο τρόπο τα θύματα του, είχε αποπειραθεί, να βιάσει και μια άλλη ανυπεράσπιστη γυναίκα 55 ετών, τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα, και όπως κατήγγειλε η 55χρονη ο νεαρός της επιτέθηκε ενώ εκείνη έκανε ηλιοθεραπεία σε παραλία της πόλης των Χανίων. Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει με απλές σωματικές βλάβες, ενώ αργότερα τον αναγνώρισε.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο Σάββατο ο 21χρονος εισέβαλε στο σπίτι της 53χρονης ανυπεράσπιστης γυναίκας απο το παράθυρο και τη βίασε. Η 53χρονη όμως, βρήκε τη δύναμη μετά το βιασμό της να τηλεφωνήσει στην Ασφάλεια και να καταγγείλει ότι ένας άγνωστος βρίσκεται στο σπίτι της και την έχει βιάσει.

Η αντίδραση της Ασφάλειας ήταν άμεση καθώς έφτασε στο σπίτι της παθούσας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και συνέλαβε τον βιαστή.   Διαδώστε αυτό το άρθρο