Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Χειροπέδες στον καθηγητή που έβαζε κάμερες στις τουαλέτες

Χειροπέδες στον καθηγητή που έβαζε κάμερες στις τουαλέτες

Η δικογραφία έφτασε τελικά στη δικαιοσύνη και έτσι χθες το απόγευμα διατάχθηκε η σύλληψη του καθηγητή χημείας που σύμφωνα με τις καταγγελίες μαθητριών του έβαζε μικροκάμερες στις τουαλέτες για να καταγράφει τις προσωπικές τους στιγμές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον καθηγητή και τους πέρασαν χειροπέδες χθες τη νύχτα ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ενισχύουν τις καταγγελίες εναντίον του καθώς εντοπίστηκαν μικροκάμερες (η μια μάλιστα έχει τη μορφή κρεμάστρας,) αλλά και διουρητικά τα οποία έριχνε στο νερό των κοριτσιών για να τις αναγκάζει να επισκέπτονται την τουαλέτα.

Η αρρωστημένη δράση του καθηγητή Χημείας αποκαλύφθηκε όταν την περασμένη Δευτέρα μια από τις μαθήτριές του κατάλαβε πως είχε τοποθετήσει μια μικροκάμερα κάτω από το γραφείο όπου γινόταν το μάθημα! Το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του κι εκείνοι αμέσως απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Όταν ο καθηγητής, που εργάζεται και σε δημόσιο Λύκειο, κατάλαβε πως η μαθήτρια είχε αντιληφθεί τη μικροκάμερα, πέταξε τα πάντα στα σκουπίδια, εκτός τις κάμερες του σπιτιού. Όμως από τις έρευνες της αστυνομίας στους κάδους απορριμμάτων, βρέθηκαν τα όσα είχε φροντίσει να ξεφορτωθεί!

Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν αποθηκευμένα περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα. Προκύπτει, επίσης, ότι ο δράστης βιντεοσκοπούσε μαθήτριές του από το 2012, ενώ φρόντιζε να κρύβει επιμελώς τις κάμερες με διάφορα τεχνάσματα για να μη γίνεται αντιληπτός. Εκτός από τις κάμερες, κατασχέθηκαν σκληροί δίσκοι και usb. Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης προσήλθαν στην Αστυνομία ακόμα τρία κορίτσια, τα οποία ήταν μαθήτριες του δράστη.

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε