Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Υλικό παιδικής πορνογραφίας στα χέρια της συζύγου συνεργάτη της Λ. Κατσέλη

Λούκα Κατσέλη: “Τον γνωρίζω αλλά δεν είναι άμεσος συνεργάτης μου”. 5 σκληροί δίσκοι με απίστευτα σκληρές σκηνές.
Ερευνάται αν μετείχε σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα

Συνελήφθη από άνδρες του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η σύζυγος συνεργάτη της υπουργού Εργασίας, Λούκα Κατσέλη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, έφτασαν στα ίχνη της μετά από ψηφιακή έρευνα που έγινε στο διαδίκτυο. Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελέας κα Ελένη Ράϊκου και η γυναίκα κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι της 5 σκληρούς δίσκους με υλικό που σοκάρει αφού περιέχει ανήλικα αγόρια και κορίτσια σε σεξουαλική δραστηριότητα.

Εξετάζεται αν η εμπλεκόμενη συνεργαζόταν με άλλους χρήστες με σκοπό την ανταλλαγή και διακίνηση αρχείων. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην είναι η ίδια που είχε συγκεντρώσει και κατείχε το υλικό.

Ωστόσο, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης σε διευκρινίσεις σχετικά με την ανακοίνωση περί σύλληψης “συζύγου συνεργάτη της υπουργού Εργασίας”, για θέμα που αφορά το ηλεκτρονικό έγκλημα, προχώρησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο αναφερόμενος δεν κατέχει καμία θέση στο υπουργείο ή στο πολιτικό γραφείο της κ. Λούκας Κατσέλη.

‘Οπως εξηγούσε η ίδια η κα Κατσέλη σε δημοσιογράφους ήταν άνθρωπος που γνώριζε και με τον οποίο ήταν να συνεργαστεί αλλά δεν προχώρησε τελικά η συνεργασία.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε