Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Υποψήφιος του Greek Idol διαφήμιζε και έκανε χρήση ναρκωτικών στο youtube!

Προσπαθούσαν να μιμηθούν τα καμώματα της Amy Winehouse και είχαν γυρίσει βιντεάκι κάνοντας χρήση ναρκωτικών όμως τελικά θα καταλήξουν στην φυλακή.

Ο λόγος για έναν 20χρονο από την Αγία Βαρβάρα που είχε δηλώσει συμμετοχή και πήρε μέρος στο τάλεντ σόου Greek Idol όπου μαζί με την 18χρονη φίλη του αποφάσισαν να κερδίσουν λίγη δόξα με διαφορετικό όμως τρόπο.
 
Είχαν γυρίσει ένα βιντεάκι στο σπίτι της 18χρονης όπου διαφήμιζαν και εγκωμίαζαν τη χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα η κοπέλα είχε το ντύσιμο, τα μαλλιά και το στυλάκι της γνωστής τραγουδίστριας Amy Winehouse, γνωστή για τις καταχρήσεις της.
 
Αφού γύρισαν το βιντεάκι ο 20χρονος το ανέβασε στο youtube όμως σύντομα έπεσε στην αντίλληψη της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μετά από έρευνες οι αστυνομικές αρχές εξακρίβωσαν την ταυτότητα των δύο νεαρών.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τους κατηγορούμενοι για διέγερση και πρόκληση στην τέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε