Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζάκυνθος: “Για να μην ταλαιπωρώ τους άλλους και για να μην πάω φυλακή, αυτοκτονώ”

Ζάκυνθος: “Για να μην ταλαιπωρώ τους άλλους και για να μην πάω φυλακή, αυτοκτονώ”

Ο 42χρονος επιχειρηματίας, που βρέθηκε απαγχονισμένος σε μία αποθήκη, άφησε σε ένα χαρτί τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.

Το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα βρήκε ο αδερφός του προχθές το πρωί, σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο από τη στιγμή που εξαφανίστηκε, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί από την Παρασκευή.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα σε εγκαταλειμμένη αποθήκη σε έναν ελαιώνα στην περιοχή Σκουλικάδο, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι όπου ζούσε.

Δίπλα του υπήρχε ένα μπουκάλι αλκοόλ σχεδόν άδειο, καθώς επίσης και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, που ήταν τα χρέη του προς το Δημόσιο.

“Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη βοήθεια που μου πρόσφερε όλο αυτό το διάστημα. Για να μην ταλαιπωρώ τους άλλους και τον εαυτό μου και για να μην καταλήξω στη φυλακή από τα χρέη, πήρα την απόφαση να αυτοκτονήσω” έγραφε.

Στο παρελθόν ο άτυχος 42χρονος διατηρούσε κατάστημα, σύμφωνα με το dete.gr, αλλά πριν από λίγους μήνες αναγκάστηκε να του βάλει λουκέτο, αφού οι δουλειές του πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Διαβάστε επίσης: Ζάκυνθος: Αυτοκτόνησε για χρέη προς το Δημόσιο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε