Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ζάκυνθος: Χειροπέδες σε συμμορία… παραλίας

φωτό από astynomia.gr
φωτό από astynomia.gr

Τρεις Αλβανοί συνελήφθησαν για κλοπές ηλεκτρονικών συσκευών και χρημάτων από λουόμενους στην παραλία του Λαγανά Ζακύνθου.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δέκα υποθέσεις κλοπών ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν χρήματα, πλήθος κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών (που ξεπερνούν σε αξία τις 10.000 ευρώ), καθώς και μικροποσότητα κοκαΐνης.

Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας ηλικίας 26,24 και 21 ετών συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην πόλη της Ζακύνθου
κατηγορούμενη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε πως οι δράστες είχαν συγκροτήσει ομάδα και “χτυπούσαν” τους λουόμενους στην ευρύτερη περιοχή του Λαγανά.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την Δευτέρα το μεσημέρι τους τρεις αλλοδαπούς σε μπαρ στην πόλη της Ζακύνθου και στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Όπως προέκυψε το κινητό τηλέφωνο είχε κλαπεί τα ξημερώματα της Δευτέρας από 28χρονη τουρίστρια, υπήκοο Σερβίας, στην παραλία του Λαγανά.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και σε διαδοχικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των τριών Αλβανών βρέθηκαν:

18 κινητά τηλέφωνα
6 φωτογραφικές μηχανές
2 αντρικά ρολόγια χειρός
3 συσκευές αναπαραγωγής ήχου ( i – pod )
το χρηματικό ποσό των 1.510 ευρώ

Επιπλέον στο σπίτι του 21χρονου υπηκόου Αλβανίας βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 2 γραμμαρίων περίπου.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου έχουν εξιχνιασθεί εννέα ακόμη υποθέσεις κλοπών

Το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν επιστράφηκε στους κατόχους τους, ενώ από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας και σύμφωνα με τον τρόπο δράσης της ομάδας οι τρεις Αλβανοί κατηγορούνται ακόμη ότι είναι οι δράστες τριών ακόμη κλοπών.

Οι τρεις αλλοδαποί με τις σε βάρος τους κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες, οδηγήθηκαν στον κ. Ανακριτή Ζακύνθου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε