Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζητούν μισθό οι δολοφόνοι του δημάρχου Παγγαίου!

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Έκαναν μήνυση εναντίον του νέου δημάρχου ζητώντας να τους καταβάλλεται το 50% του μισθού τους για όσο διάστημα είναι σε… αργία.

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο οι δύο άνθρωποι που ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Τ. Κουκούδη, δήμαρχο Παγγαίου, και έχουν ήδη προφυλακιστεί για τις πράξεις τους θέλουν τώρα να έχουν και… μισθό!
Διαμαρτύρονται (!) γιατί σταμάτησε η μισθοδοσία τους επικαλούμενοι διάταξη που λέει ότι για όσο καιρό ένας κοινοτικός υπάλληλος είναι σε αργία συνεχίζει να παίρνει τη μισή αμοιβή του.
Τα… τρελά του νόμου έχουν φέρει σε δύσκολη θέση το νέο Δήμαρχο που για ηθικούς λόγους δεν βάζει την υπογραφή του για την πληρωμή των καθ’ ομολογία δολοφόνων. Ο νέος Δήμαρχος κινδυνεύει μάλιστα να καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος!
Οιπρώην ταμίες του Δήμου Παγγαίου όπως είχαν περιγράψει στους αστυνομικούς πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον άτυχο Τ. Κουκούδη το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου καθώς είχαν οικονομικές διαφορές.
Τώρα επικαλούνται βιοποριστικούς λόγους και ζητούν να παίρνουν τον μισό μισθό τους από το δήμο. Ο νέος δήμαρχος Α. Τσακίρης απαντάει ωστόσο: “προτιμώ να λερώσω το ποινικό μου μητρώο παρά να πληρώσω αυτά τα χρήματα”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε