Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Α.Τσοχατζόπουλος: “Η ληστεία στο γραφείο μου είναι μια επιχείρηση πολιτικής μου εξόντωσης”

EUROKINISSI
Μήνυση κατά αγνώστων έκανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος για την διάρρηξη στο γραφείο του. “Θέλουν να με εξοντώσουν πολιτικά και ηθικά” λέει ο ίδιος….

Σε μήνυση κατά των αγνώστων δραστών που διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του στην Κυψέλη και καταγγελίες για την «επιχείρηση πολιτικής και ηθικής του εξόντωσης μέσω των κλιμακούμενων σε βάρος του προσωπικών επιθέσεων που αναβαθμίζονται με εγκληματικές ενέργειες», προχώρησε το πρωί ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος.
 
Μαζί με τον δικηγόρο του, Ναούμ Τζίφρα, ο πρώην υπουργός πήγε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και μήνυσε τους δράστες «και όσους κρύβονται πίσω από τη διάρρηξη του γραφείου του, ξημερώματα Σαββάτου, στην Κυψέλη».
 
Σύμφωνα με τη μήνυση, η διάρρηξη αφορά χρηματοκιβώτιο με συνδυασμό και κλειδί, το οποίο ανοίχτηκε με χρήση φωτιάς ώστε οι δράστες να υπεξαιρέσουν «φυλαγμένα έγγραφα με προφανή σκοπό να εκμεταλλευτούν εναντίον μου τα δεδομένα αυτά».
 
Κλάπηκαν, σύμφωνα με τη μήνυση, 15 ντοσιέ από το χρηματοκιβώτιο και 16 από τη βιβλιοθήκη που περιείχαν «διάφορα οικονομικά στοιχεία, αποδείξεις πληρωμών, στοιχεία από δικαστικές αντιπαραθέσεις και αντίγραφα ενημερωτικών σημειωμάτων προς τον ίδιο για κυβερνητικά ζητήματα την εποχή που ήταν υπουργός».
 
«Η ενέργεια δεν είναι πολιτικά ανεκτή», γράφει στη μήνυση, ξεκαθαρίζοντας πως δεν εκλάπη κανένα αντικείμενο αξίας παρά μόνον έγγραφα κι ένα μικρό χρηματικό ποσό, ενώ ζητεί «να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί». «Η κλοπή προσωπικών δεδομένων μου έγινε με επαγγελματικό τρόπο και έχει σκοπό απειλής εναντίον μου. Η στοχοποίησή μου συνεχίζεται με τις προσωπικές επιθέσεις να έχουν αναβαθμιστεί με εγκληματικές ενέργειες», είπε ο πρώην υπουργός ο οποίος -ως γνωστόν- ελέγχεται από τη δικαιοσύνη για την υπόθεση του σπιτιού που έχει περιέλθει στην κατοχή της συζύγου του.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε