Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αδίστακτοι ληστές μετέτρεψαν σε εφιάλτη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Αδίστακτοι ληστές μετέτρεψαν σε εφιάλτη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς
– Πρωτόγνωρες ληστείες σε κάθε άκρη της χώρας
– Κακοποιοί εισβάλλουν σε σπίτια και αρπάζουν αλυσίδες από το λαιμό και δαχτυλίδια από τα χέρια
– Χτυπούν σε σπίτια, ανοιχτά καταστήματα αλλά και στο δρόμο
– 79χρονη στην Πάτρα πέθανε από ανακοπή στη θέα των διαρρηκτών
Συμμορία 3 ενόπλων κουκουλοφόρων μπήκε στις 04.50 τα ξημερώματα σε σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια, την αδελφή της και την οικιακή βοηθό και αφού βούτηξαν όλα τους τα κοσμήματα εξαφανίστηκαν.
 
Το βράδυ στην Κόρινθο ασύλληπτος δράστης εισέβαλλε σε σπίτι, απείλησε με μαχαίρι την νοικοκυρά και της τράβηξε από τα χέρια της δύο δακτυλίδια και μία αλυσίδα από τον λαιμό της και μετά χωρίς να φοβάται τίποτα έφυγε με τα πόδια!
 
Τα μεσάνυχτα στην Καλλιθέα σπείρα 3 κουκουλοφόρων μπήκαν σε ψιλικατζίδικο, ”κόλλησαν” όπλο στον κρόταφο του Έλληνα υπαλλήλου που έβγαζε το μεροκάματο και του πήραν τις εισπράξεις.
 
Στα Μελίσσια οπλοφόρος ληστής μπήκε σε ζαχαροπλαστείο και αδιαφορώντας για τους πελάτες που ήταν μέσα ”σήκωσε” όλο το ταμείο ενώ άδειασε ακόμα και το χρηματοκιβώτιο.
 
Όμως ακόμα και στους δρόμους χτυπούν αποθρασυμμένοι χωρίς να φοβούνται για την αντίδραση των περαστικών, όπως χθες στις οχτώ το βράδυ στο Ζεφύρι, όταν ούτε ένας ούτε δύο αλλά ΤΕΣΣΕΡΙΣ κακοποιοί χτύπησαν και τραυμάτισαν μία Ελληνίδα για να της αρπάξουν από το λαιμό την αλυσίδα που τους ”γυάλισε”.

Διαβάστε επίσης : Πάτρα : Έπαθε καρδιακή προσβολή στη θέα των διαρρηκτών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε