Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Αγαπούσα τον άντρα μου, είμαι αθώα” – Η εξομολόγηση της παπαδιάς μέσα απο τη φυλακή

“Αγαπούσα τον άντρα μου, είμαι αθώα” – Η εξομολόγηση της παπαδιάς μέσα απο τη φυλακή

Απο τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, η πρεσβυτέρα  “φωνάζει” οτι είναι αθώα κι εκλιπαρεί να δει τα παιδιά της.

Η γυναίκα που κατηγορείται οτι είναι η ηθική αυτουργός της δολοφονίας του ιερέα, μέσα απο το κελί της υποστηρίζει οτι υπήρξε και η ίδια θύμα ενός διαταραγμένου ανθρώπου.

«Τον δράστη τον γνώρισα τον Μάιο του 2012. Είχαμε συναντηθεί 3 – 4 φορές μόνο. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ένιωθα ότι είχα μια παρέα. Με ζήλευε παθολογικά, μισούσε τον άνδρα μου, με πίεζε, με απειλούσε ότι αν δεν φύγω μαζί του θα κάνει κακό σε εμένα και την οικογένειά μου. Τον φοβόμουν πολύ», λέει η παπαδιά σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής .

«Με τον άνδρα μου ήμασταν μαζί 28 χρόνια, παντρευτήκαμε όταν ήμουν 14 χρονών.Φτιάξαμε μια ωραία οικογένεια. Είχαμε τα προβλήματά μας, μικροκαβγάδες όπως όλα τα ζευγάρια. Τον αγαπούσα τον άνδρα μου και με αγαπούσε», λέει.

Στην ερώτηση “γιατί πήγατε με το αυτοκίνητο στο σημείο που έγινε η δολοφονία, ενώ γνωρίζατε οτι ο δράστης παραμόνευε” εκείνη απαντά: “Όταν πήγα με τον άνδρα μου στον Πύργο, ο δράστης έστελνε διαρκώς μηνύματα, με πίεζε να του μιλήσει. Σταμάτησα σε εκείνο το σημείο γιατί με πίεζε να του μιλήσει. Ήταν θέμα χρόνου να του πει για τη σχέση μας. Γι΄ αυτό σταμάτησα. Δεν πίστευα ότι θα του κάνει κακό. Δεν ήξερα οτι είχε όπλο. Με απειλούσε αλλά εγώ δεν πίστεψα οτι θα μας κάνει τέτοιο κακό. Δεν του είπα ποτέ να σκοτώσει τον άνδρα μου. Είμαι αθώα”.

Σε άλλη της συνέντεξη, στη Real News, η παπαδιά δηλώνει οτι ποτέ δεν υπήρξε ερωτευμένη με τον άνθρωπο που σκότωσε τον άντρα της. Αναφέρει επίσης οτι ο δράστης της έστειλε σημείωμα στο οποίο έγραφε: “ο,τι έγινε, έγινε, θα το ξεπεράσουμε μαζί”. “Δεν ξέρω γιατί το έστειλε, ο άνθρωπος είναι άρρωστος”, λέει.

Διαβάστε

Ηλεία: Εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος με την παπαδιά, ο δολοφόνος του ιερέα!

Ηλεία:Με σκυμμένο το κεφάλι,η παπαδιά άνοιξε την ψυχή της,στους παπαροκάδες!

Ηλεία:Τα τελευταία λόγια του ιερέα στην παπαδιά μετά τους πυροβολισμούς!

Κηδεύτηκε ο ιερέας που δολοφονήθηκε από τη γυναίκα του και τον εραστή της

Ηλεία:Πανδαιμόνιο για την παπαδιά στα δικαστήρια -Έτρεχαν να την προλάβουν!

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε