Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Άγιο Όρος: Γεωργιανός ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το συμπατριώτη του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι αρχές συνέλαβαν τον 29χρονο Γεωργιανό ως δράστη του αιματηρού επεισοδίου σε βάρος συμπατριώτη του 31 ετών, στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση, οι δύο άνδρες δούλευαν ως εργάτες στο Άγιον Όρος.
Χθες, το απόγευμα, συναντήθηκαν και κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Σε κατάσταση μέθης -και για λόγους που ερευνώνται- άρχισαν να διαπληκτίζονται, με αποτέλεσμα ο καβγάς τους να καταλήξει σε συμπλοκή, κατά την οποία, ο 29χρονος, οπλισμένος με μαχαίρι, τραυμάτισε το θύμα σοβαρά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Το 31 ετών θύμα βρέθηκε αργότερα από ιδιώτες μέσα σε λίμνη αίματος, κοντά στο Κέντρο Υγείας Καρυών. Η κατάστασή του κρίθηκε σοβαρή από τους γιατρούς των Καρυών που τον εξέτασαν, κι αμέσως αποφασίστηκε η μεταφορά του αρχικά στο νοσοκομείο Πολυγύρου της Χαλκιδικής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την εξιχνίαση της υπόθεσης κατέληξαν γρήγορα και μέσα από καταθέσεις στον 29χρονο, ο οποίος κατά την προανάκριση ομολόγησε τις πράξεις του.

Διαβάστε ακόμα:

Βρέθηκε μέσα στα αίματα “πεταμένος” στην άκρη του δρόμου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε