Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Άγριο έγκλημα για τα μάτια ενός άνδρα

Άγιος Παντελεήμονας

Άγριο έγκλημα για τα μάτια ενός άνδρα. Μια 28χρονη από το Μπαγκλαντές, στραγγάλισε 48χρονη Κινέζα, διότι κατά το παρελθόν το θύμα διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον νυν ερωτικό σύντροφο της δράστιδας, με τον οποίο μάλιστα η τελευταία ήταν στα πρόθυρα του γάμου και της επισημοποίησης της σχέσης τους.

Το άγριο έγκλημα με θύμα την 48χρονη Κινέζα είχε αποκαλυφθεί στις 26 Οκτωβρίου στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όταν ο εργοδότης της στην βιοτεχνία φασόν και πρώην ερωτικός της σύντροφος, κάλεσε την Αστυνομία λόγο της πολυήμερης απουσίας της 48χρονης από την εργασία της.

Οι αστυνομικοί είχαν βρει την άτυχη γυναίκα νεκρή με μια σακούλα στο κεφάλι, δεμένο γύρω από το λαιμό μ’ ένα κασκόλ, ενώ το πτώμα ήταν τυλιγμένο με σεντόνια και δεμένο κάτω από το κρεβάτι της κρεβατοκάμαρας.

Όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, δράστης της δολοφονίας είναι μια 28χρονη από το Μπαγκλαντές, συνάδελφος της άτυχης Κινέζας στην βιοτεχνία φασόν, αλλά και νυν ερωτική σύντροφος του ιδιοκτήτη της βιοτεχνίας, ο οποίος επίσης είναι από το Μπαγκλαντές.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ουσιαστικά αποτέλεσε το “μήλον της έριδος” μεταξύ των δυο γυναικών, καθώς ήταν πρώην ερωτικός σύντροφος της Κινέζας και πλέον επίσημος δεσμός της 28χρονης δράστιδας.

Η 28χρονη έπειτα από πολύωρη ανάκριση και αφού είχε πέσει σε αντιφάσεις, ομολόγησε τελικά με κάθε λεπτομέρεια το φονικό που διέπραξε.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του “Newsit.gr”, η 28χρονη από το Μπαγκλαντές υποστήριξε στην ομολογία της: “…εκείνη την ημέρα, απόγευμα, είχα πάει στο Σούπερ Μάρκετ για ψώνια. Βγαίνοντας είδα την Ζαν, η οποία φάνηκε να με περιμένει. Μου ζήτησε να πάμε στο διαμέρισμα της προκειμένου να συζητήσουμε για το πρόβλημα με το δεσμό μου και το δικό τους χωρισμό, πριν από περίπου 3 χρόνια με το σημερινό σύντροφο μου”.

Συνεχίζοντας η 28χρονη είπε στους αστυνομικούς πως ακολούθησε την αντίζηλο στο διαμέρισμα της που βρισκόταν κοντά, μπήκαν στο εσωτερικό και αμέσως η Κινέζα κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να χτυπά την 28χρονη με χτυπήματα καράτε και λαβές Κουνγκ Φου.

“Με είχε κάτω και με χτυπούσε στο πρόσωπο. Μέσα στην απελπισία μου είδα κάτω από το τραπέζι ένα σίδερο ηλεκτρικό. Το άρπαξα και χτύπησα την Κινέζα στο κεφάλι. Έπεσε αναίσθητη”, είπε στην συνέχεια της ομολογίας της η δράστιδα, η οποία στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, η 28χρονη και ενώ η Κινέζα ήταν αναίσθητη από το χτύπημα, την έδεσε στο λαιμό με ένα κασκόλ και με τα χέρια της, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο, κλείνοντας μύτη και στόμα στο θύμα της.

Τύλιξε το πτώμα με ένα σεντόνι και αφού το έδεσε, το τοποθέτησε κάτω από το κρεβάτι. Μάλιστα πήρε το κινητό και το “τάμπλετ” της άτυχης γυναίκας και τα πέταξε σε ένα κάδο απορριμάτων, μερικά χιλιόμετρα μακριά από το διαμέρισμα όπου και διεπράχθη το άγριο φονικό.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις