Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγρίνιο: Αφησαν αβοήθητη την οικογένεια – Στήριξαν τους δολοφόνους

O 16χρονος Αλέξης Νικολόπουλος τον χαμό του οποίου δεν άντεξαν η μητέρα και η αδερφή του. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
O 16χρονος Αλέξης Νικολόπουλος τον χαμό του οποίου δεν άντεξαν η μητέρα και η αδερφή του. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγες ημέρες μετά το πενταπλό φονικό στο Αγρίνιο η Κατερίνα Καραθανάση που έδωσε τέλος στη ζωή της μην αντέχοντας

το χαμό του 16χρονου γιού της, είχε δηλώσει: “Για τους δολοφόνους και την οικογένειά τους υπάρχουν κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολογική υποστήριξη για να μην αυτοκτονήσουν, εμένα δεν με ρώτησε κανείς αν θέλω τη ζωή μου μετα το χαμό του παιδιού μου.”

Τα λόγια αυτά έπεσαν απ’ οτι φαίνεται στο κενό και επιβεβαιώνονται από όσα λένε οι άνθρωποι που βρίσκονταν γύρω της μέχρι την τελευταία στιγμή και προσπαθούσαν να την πείσουν να μην δώσει τέλος στη ζωή της και να στηρίξει τα άλλα 2 παιδιά της.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως μετά τις αυτοκτονίες μάνας και κόρης είναι συγκλονιστικές.

‘Οπως καταγγέλει ο αδερφός της Γιώργος Καραθανάσης όταν καθιερώθηκε το επίδομα τριτέκνων ζητήθηκε από το υπουργείο Εργασίας να συμπεριληφθεί στους δικαιούχους η γυναίκα που μετά βίας τα έβγαζε πέρα. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα. Κάποτε βλέπετε είχε τρία παιδιά αλλά τώρα είχε δυο!
Οσο για το παιδί που έχει απομείνει ζωντανό, είπε οτι θα μείνει μαζί τους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ

Ο ιερέας του χωριού μίλησε στο Newsit συγκλονισμένος λέγοντας: “Βλέπαμε οτι κάτι δεν πήγαινε καλά. Προσπαθήσαμε να τις πλησιάσουμε αλλά δεν καταφέραμε πολλά. Εβλεπα μάνα και κόρη κάθε μέρα να επισκέπτονται το νεκροταφείο και για τουλάχιστον μια ώρα να κάθονται δίπλα στο μνήμα του αδικοχαμένου Αλέξη.”

Η αυτοκτονία της μάνας και τελευταία και του 16χρονου κοριτσιού ήταν όπως λένε όλοι ένα χρονικό δυο προαναγγελθέντων θανάτων.
 
Η μάνα το είχε πει σε όλους, ενώ η κόρη που ως φαίνεται είχε ταυτισθεί με την μητέρα της το είχε εκμυστηρευθεί στην καλύτερή της φίλη.

Από το τραγικό αυτό περιστατικό βγαίνουν στο φως οι ελλείψεις σε όλο το νομό Αγρινίου. Ενα νομό 300.000 κατοίκων για τους οποίους υπάρχουν μόνο ελάχιστοι ψυχίατροι του ΕΣΥ και όχι ψυχολόγοι και παιδοψυχίατροι.

 Oι κηδείες των δυο γυναικών θα γίνουν αύριο στις 3 στην Καμαρούλα.
 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε