Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αγρίνιο: Μεθυσμένος; Ληστής; Ή μήπως και τα δύο;

Αγρίνιο: Μεθυσμένος; Ληστής; Ή μήπως και τα δύο;

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκαν αργά το απόγευμα να απαντήσουν οι αστυνομικοί, όταν είδαν υπάλληλο σούπερ μάρκετ να καλεί έντρομος σε βοήθεια…

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 19.00, σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Άγνωστος, που φορούσε κάλτσα στο κεφάλι, μπήκε μέσα και προκάλεσε πανικό. Ο πρώτος υπάλληλος που τον είδε βγήκε έξω και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το thebest.gr, περιπολικό που βρίσκονταν κοντά έσπευσε επί τόπου και αστυνομικοί έπιασαν αμέσως τον άνδρα, που δεν προέβαλλε αντίσταση. Όταν οι αστυνομικοί του έβγαλαν την κάλτσα από το κεφάλι, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας που είχαν συλλάβει, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Με δυσκολία τους εξήγησε ότι ήταν μεθυσμένος και ότι δεν είχε σκοπό να διαπράξει ληστεία. Τους ισχυρισμούς του, ενισχύει το γεγονός ότι δεν βρέθηκε στην κατοχή του όπλο ή κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να απειλήσει τους υπαλλήλους.

Οι πελάτες του καταστήματος εμφανίζονταν διχασμένοι. Άλλοι έλεγαν πως δεν υπήρχε κίνδυνος ληστείας και κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, δικαιολογείται για να αποφύγει τη σύλληψη. Τελικά, η αστυνομία αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον μεθυσμένο επισκέπτη του σούπερ μάρκετ για να ξεμεθύσει…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε