Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αγρίνιο: Τον πλήρωσε για να μην τη βιάσει!

Αγρίνιο: Τον πλήρωσε για να μην τη βιάσει!

Θύμα απόπειρας βιασμού από 24χρονο έπεσε μια 85χρονη γυναίκα χθες το πρωί στο Αγρίνιο…

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με το aerasnews.gr επισκέφθηκε το σπίτι της γυναίκας και με την πρόφαση ότι θέλει να πάει τουαλέτα της ζήτησε να μπει.

Εκείνη ανυποψίαστη τον άφησε και πήγε στην κουζίνα να ετοιμάσει καφέδες. Όσο εκείνη ετοίμαζε τους καφέδες, ο νεαρός βγήκε από την τουαλέτα και πήγε στην κουζίνα γυμνός, άρπαξε τη γυναίκα και την οδήγησε με τη βία στο κρεβάτι με σκοπό να ικανοποιήσει τις ορέξεις του…

Η γυναίκα, παρά την ηλικία της, αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα ο δράστης να της προκαλέσει διάφορες αμυχές στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ της έσκισε και τα ρούχα.

Η γυναίκα στην απελπισία της του πρότεινε χρήματα και τον παρακάλεσε να μην της κάνει κακό. Ο δράστης, ο οποίος φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δέχτηκε τα χρήματα, 80€, και αφού ζήτησε από τη γυναίκα να μην τον καταγγείλει, αποχώρησε.

Στη συνέχεια όμως η άτυχη ηλικιωμένη ειδοποίησε την αστυνομία για το περιστατικό η οποία και συνέλαβε το δράστη το μεσημέρι. Αυτός ομολόγησε την πράξη του και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του για απόπειρα βιασμού και ληστεία.

Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε