Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αίγιο: Απειλούσε να αυτοκτονήσει πάνω από τον τάφο του γιου του!

Αίγιο: Απειλούσε να αυτοκτονήσει πάνω από τον τάφο του γιου του!

Θρίλερ το βράδυ με έναν 46χρονο που κλείστηκε στο νεκροταφείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει για τον άδικο χαμό του γιου του… Δείτε τις δηλώσεις του πατέρα μπροστά στην κάμερα.

Αίσιο τέλος είχε το περιστατικό με τον 46χρονο άνδρα που το βράδυ της Τρίτης (28-12-2010) κλείστηκε στο νεκροταφείο του Αιγίου και δίπλα στο μνήμα του παιδιού του, απειλούσε να αυτοκτονήσει. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, ο άνδρας γύρω στη 01.20 τα ξημερώματα παραδόθηκε στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Σύμφωνα με το dete.gr ο άνδρας κλείστηκε στο νεκροταφείο στις 18.30 το απόγευμα. Είχε περιλουστεί με βενζίνη και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί αν τον πλησίαζαν οι αστυνομικοί και κρατούσε και μια καραμπίνα.

Στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Δημήτρης Δριβίλας με την κ. Ευσταθία Γιαννιά, που είχε αναλάβει τη διαμεσολάβηση και με ομάδα αστυνομικών. Τέσσερις ώρες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις οι οποίες είχαν αίσιο τέλος ενώ ο 46χρονος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Δείτε τι δηλώνει ο 46χρονος πατέρας:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε