Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αιματηρή συμπλοκή στη Μεσαρρά – Τραυματίστηκε 37χρονη γυναίκα

Αιματηρή συμπλοκή στη Μεσαρρά – Τραυματίστηκε 37χρονη γυναίκα

Δύο άνδρες καυγάδισαν μεταξύ τους στον Κόκκινο Πύργο, στο Τυμπάκι του δήμου Φαιστού, για προσωπικές διαφορές…

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Ένας 25χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε για εκφοβισμό στο έδαφος, κοντά στα πόδια ενός 27χρονου.Παράλληλα, τουθ επιτέθηκε και του προκάλεσε με τα ίδια του τα χέρια επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Ο καυγάς “διαλύθηκε” προσωρινά. Στη συνέχεια ο 25χρονος πήγε οπλισμένος κι έτοιμος για όλα στο σπίτι του 27χρονου, στους Αγίους Δέκα.

Ενώ οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν,σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 27χρονος είδε δύο πυροβόλα όπλα στο κάθισμα του συνοδηγού και κατάφερε να αρπάξε το ένα μέσα από το αυτοκίνητο του 25χρονου. Ο τελευταίος βγήκε από το αυτοκίνητο κι άρχισε να πυροβολεί με το άλλο όπλο, με τα σκάγια να “παίρνουν” μια 37χρονη γυναίκα που είχε την ατυχία να βρίσκεται στο σημείο.

Βλέποντας την 37χρονη αιμόφυρτη, ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο και άρχισε να πυροβολεί με το όπλο, κάνοντας “σουρωτήρι” το φορτηγάκι του 25χρονου, ο οποίος έφυγε άρον άρον. Ωστόσο, φεύγοντας έκρυψε σε σημείο κοντά στο πάρκινγκ των Αρχαιοτήτων Γόρτυνας ένα κουτί με 16 πλήρη φυσίγγια και μια καννάβινη θήκη περίστροφου τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το πιστόλι που απέσπασε ο 27χρονος παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε, ενώ οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις Μοίρες από αστυνομικούς του Α.Τ. Μοιρών και του ΤΑΕ Μεσσαράς.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε