Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Αίτηση αποφυλάκισης από την 27χρονη γερμανίδα Φαίη Μάγιερ

Στην αίτηση της η Μάγιερ, που από την αρχή υποστηρίζει ότι δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις, τονίζει ότι ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε ύποπτη για διάπραξη νέων αδικημάτων.

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε, δια της συνηγόρου της Μαρίνας Δαλιάνη, στην 19η Τακτική Ανακρίτρια, η 27χρονη γερμανίδα Φαίη Μάγιερ που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για αδικήματα σχετικά με συμμετοχή της σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η 27χρονη προφυλακίστηκε πριν από λίγες ημέρες, μετά την έκδοση βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που έλυσε την διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για το θέμα της προσωρινής κράτησης, υιοθετώντας την εισαγγελική θέση που ζητούσε να οδηγηθεί στην φυλακή η κατηγορουμένη.

Στην αίτηση της η Μάγιερ, που από την αρχή υποστηρίζει ότι δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τρομοκρατικές οργανώσεις, τονίζει ότι ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε ύποπτη για διάπραξη νέων αδικημάτων, επισημαίνει ότι διαμένει και σπουδάζει στην Ελλάδα και αναφέρει ότι μέχρι πρόσφατα εργαζόταν, εργασία που έχασε μετά την σύλληψη της και τη δημοσιοποίηση του θέματος.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε