Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Aκόμη ζυγίζουν… χασίς στην Αιτωλοακαρνανία

φωτό από astynomia.gr
φωτό από astynomia.gr

Δύο άτομα συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη στο Στάνο, και στην κατοχή τους βρέθηκαν κάτι λιγότερο από 180 κιλά χασίς!

Πρόκειται για έναν 24χρονο Αλβανό και έναν 23χρονο Έλληνα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για μεταφορά και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών αλλά και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου, στο κόμβο της Αμφιλοχίας, αστυνομικοί της Τροχαίας έκαναν σήμα σε ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες, που θεώρησαν ύποπτο και στο οποίο επέβαιναν οι δυο συλληφθέντες.

Οι δράστες στη θέα των αστυνομικών επιχείρησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Ακολουθησε καταδίωξη έως την περιοχή Στάνος Αιτωλοακαρνανίας όπου το όχημα των δραστών βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε στηθαίο.

Οι δράστες τράπηκαν πεζοί σε φυγή, εγκαταλείποντας το όχημα ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 24χρονο οδηγό ενώ ο 23χρονος συνεργός του κατάφερε να διαφύγει.

Σε έρευνα στο όχημα των δυο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα σακβουαγιάζ που περιείχαν εκατόν εβδομήντα δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 179. 935 γραμμαρίων.

Για τη σύλληψη του 23χρονου οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, με τη συμμετοχή Αστυνομικών από τις υπηρεσίες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας και της Τροχαίας του Αγρινίου καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, κατά την οποία ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα, σε ημιορεινή περιοχή κρυμμένος μέσα σε βάτα!

Στην κατοχή των δραστών οι Αστυνομικοί βρήκαν τρία κινητά τηλέφωνα τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα των δραστών ως μέσω μεταφοράς των ναρκωτικών ενώ αναζητείται ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης του.

Την προανάκριση της υπόθεσης και τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε