Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αλεξανδρούπολη: Δουλέμπορος μαχαίρωσε αστυνομικό σκύλο που βοήθησε στη σύλληψή του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο αστυνομικός σκύλος, παρόλο που ήταν τραυματισμένος και βρήκε σθεναρή αντίσταση, κατάφερε να τον αφοπλίσει.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με αξιωματούχους του FRONTEX , εντόπισαν δύο αλλοδαπούς να κινούνται στην αγροτική περιοχή Φερών, στο Δέλτα του Έβρου. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και τρίτο άτομο στην περιοχή να κινείται προς τους άλλους δύο, αλλά συνελήφθη πριν τους συναντήσει.

Με τη βοήθεια φιλανδικού σκύλου ανίχνευσης ατόμων, εντοπίστηκε ο ένας εκ των δύο άλλων ανδρών, ο οποίος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το σκύλο στη ράχη.

Παρά τον τραυματισμό του και την σθεναρή αντίσταση του δράστη, ο αστυνομικός σκύλος κατάφερε να τον αφοπλίσει. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και ο δράστης, που προέκυψε πως ήταν δουλέμπορος, στο Κέντρο Υγείας Φερών για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο  λαθρομετανάστης, παρελήφθη από τον διακινητή, που τον συνόδευε, μαζί με άλλους 20 μετανάστες και οδηγήθηκαν αρχικά στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε