weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Άλλα 5 νέα κρούσματα με ιερόδουλες που σκορπούσαν το AIDS – Πάνω από 315 παράνομοι οίκοι ανοχής μόνο στο κέντρο της Αθήνας

Άλλα 5 νέα κρούσματα με ιερόδουλες που σκορπούσαν το AIDS – Πάνω από 315 παράνομοι οίκοι ανοχής μόνο στο κέντρο της Αθήνας | Newsit.gr

Και νέα περιστατικά εκδιδόμενων γυναικών φορέων του Aids εντόπισαν σήμερα οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προσήγαγε 34 παράνομες ιερόδουλες ενώ κατά τον έλεγχο των επιστημόνων διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον άλλες 5 έχουν μολυνθεί με τον ιό. Πρόκειται για 3 Ελληνίδες, μία Βουλγάρα και μία Ρωσίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ IATROPEDIA

Συνολικά μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εντοπιστεί δώδεκα ιερόδουλες που είναι οροθετικές και οι οποίες έχουν ήδη λάβει προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους με τις κατηγορίες:

– βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης
– βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα
– παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΔΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ

Πάντως, για τό θέμα που προέκυψε για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε μέσω Facebook ότι η δημοσίευση των στοιχείων των ιερόδουλων είναι νομιμότητα κι ας κόπτωνται οι Φαρισαίοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος ξεσπάθωσε και αποκάλεσε γαϊδούρια όσους άντρες έχουν πάει με τις συγκεκριμένες ιερόδουλες χωρίς προφυλαχτικό θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την οικογένειά τους, ενώ ζήτησε να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλαχτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Την ίδια ώρα εκατοντάδες τηλεφωνήματα γίνονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ξεπέρασαν τα 1600) από άνδρες που συνευρέθηκαν με εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Επικρατεί στην κυριολεξία πανικός στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ το τραγικό σε όλο αυτό είναι πως μεταξύ όλων εκείνων που τηλεφωνούν είναι και πολλοί ανήλικοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Πάντως οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ που εξέτασαν πάνω από 100 ιερόδουλες τα τελευταία 24ωρα εκτιμούν ότι οι οροθετικές είναι πολλοί περισσότερες καθώς πολλές εκδιδόμενες έχουν εξαφανιστεί από τις πιάτσες καθώς έχουν μάθει για τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ και της αστυνομίας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
· Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
· Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ AIDS

 Τουλάχιστον 315 οίκοι ανοχής, υπολογίζεται ότι λειτουργούν παράνομα στα όρια του δήμου Αθηναίων, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα ο δήμος. Μόνο το 2011, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, ύστερα από συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, που είναι αρμόδια για τον έλεγχο, εξέδωσαν αποφάσεις για τη σφράγιση 87 τέτοιων οικημάτων, σφραγίστηκαν 82, ενώ χρειάστηκε να γίνουν και 196 επανασφραγίσεις κτιρίων.
 
Όπως έχει επανειλημμένως τονίσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, οι διαπιστώσεις δεν αρκούν και ότι η υποκριτική και εν τέλει ανεφάρμοστη αυστηρότητα του ισχύοντος νομικού πλαισίου έχει οδηγήσει στο σημερινό αδιέξοδο και ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή κανένας οίκος ανοχής στα όρια του δήμου να μη λειτουργεί με νόμιμη άδεια.

Ήδη, από τον περασμένο Φεβρουάριο, το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Αθηναίων ενέκρινε εισήγηση της δημοτικής αρχής για τροποποιήσεις στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο και η πρόταση κατατέθηκε στην κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με ρεαλιστικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν ήξερε η ρωσίδα ότι ήταν οροθετική – Πλήρωναν παραπάνω για να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις!

Το ΚΕΕΛΠΝΟ καλεί όσους πήγαν στο «μολυσμένο» οίκο ανοχής!

#TAGS MM