Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Άλλοι δύο αλλοδαποί που έκλεβαν καλώδια του ΟΣΕ…

Τα καλώδια που έκλεψαν οι δράστες (ΦΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)

Οι δύο Ρουμάνοι ηλικίας 21 και 31 ετών συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη ασφάλειας σιδηροδρόμων και κλοπή.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς έκαναν περιπολία κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου του Ο.Σ.Ε, όταν είδαν τους δύο δράστες να κόβουν τα καλώδια του ΟΣΕ με έναν κόφτη μετάλλων.

Στο σημείο βρέθηκαν 52 κομμάτια χάλκινου καλωδίου του ενός μέτρου το καθένα καθώς και 550 μέτρα ενιαίου τμήματος, έτοιμο για τεμαχισμό. Σε κοντινή έκταση με ελαιόδενδρα, βρέθηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με Βουλγάρικες πινακίδες, ιδιοκτησίας ενός εκ των δραστών, με το οποίο προφανώς θα μετέφεραν τα κλεμμένα καλώδια.
Το αυτοκίνητο των δραστών (ΦΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ)
Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα κλοπής καλωδίων του ΟΣΕ είναι απανωτά σε ολόκληρη τη χώρα. Στην περιοχή της Λειβαδιάς, όπου συνελήφθησαν οι δύο Ρουμάνοι, είχε γίνει παρόμοιο περιστατικό πριν από ένα μήνα, με δράστες δύο Πακιστανούς.

Στην πλειοψηφία τους πάντως οι κλέφτες που προτιμούν τα καλώδια του ΟΣΕ είναι από Βουλγαρία. Διαβάστε παρακάτω τα τελευταία χτυπήματά τους:

Βούλγαροι έκλεβαν καλώδια του ΟΣΕ και τα έστελναν στη χώρα τους


Κι άλλος Βούλγαρος που έκλεβε καλώδια του ΟΣΕ

Έπιασαν αυτούς που έκλεβαν καλώδια του ΟΣΕ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε