Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Αλβανός κακοποιός επέστρεψε για νέες ληστείες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

24χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει τραυματισμένος στην πατρίδα του, επέστρεψε με νέα φιλόδοξα σχέδια…

Ο 24χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για σωρεία ένοπλων ληστειών και απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος αστυνομικών και πολιτών.

Ο νεαρός είχε αποφυλακισθεί με όρους τον Απρίλιο του 2009 απο τις Φυλακές Διαβατών. Απο τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, μαζί με ομοεθνή του, διέπραξαν 17 ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ και μία σε βάρος ιδιώτη. Στις περισσότερες από αυτές χτύπησε με την λαβή του όπλου του υπαλλήλους των καταστημάτων, προκειμένου να τους αναγκάσει να του δώσουν τα χρήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις πυροβόλησε στον αέρα προκειμένου να τους εκφοβίσει.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο 24χρονος και ο συνεργός του εντιπίστηκαν απο αστυνομικούς στο Ν. Φάληρο και μετά απο συμπλοκή σκοτώθηκε ο συνεργός του ενω ο ίδιος τραυματισμένος κατάφερε να διαφύγει.

Πριν απο 10 ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα και σύμφωνα με την αστυνομία, συγκρότησε νέα ομάδα με συνεργούς τρεις νεαρούς ηλικίας απο 19 έως 23 χρόνων, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Σε αυτό το δεκαήμερο η δράση του ήταν πλούσια: Μόνος του έκανε 4 ένοπλες ληστείες και μαζί με τους συνεργούς του τρεις κλοπές.

Στην κατοχή του 24χρονου μεταξύ άλλων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι των 7,65 mm με 7 φυσίγγια καθώς και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με την φωτογραφία του. Στο σπίτι οπου διέμεναν όλοι τους βρέθηκε ένα πιστόλι με 27 φυσίγγια, ένας σιγαστήρας, ποσότητα κοκαΐνης, και διάφορά αντικείμενα που είχαν κλέψει.
 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε