Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αμαλιάδα: Από το χρωματοπωλείο στο κομμωτηριο κι από κει στο… κρατητήριο

Αμαλιάδα: Από το χρωματοπωλείο στο κομμωτηριο κι από κει στο… κρατητήριο

Τρεις Ρουμάνοι συνελήφθησαν στη Αμαλιάδα όταν επιχείρησαν να ληστέψουν κομμωτήριο στο κέντρο της πόλης, ενώ λίγο πιο πριν είχαν διαπράξει κλοπή σε κοντινό κατάστημα με χρώματα και σιδηρικά.

Δράστες, τρεις άνδρες, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 20, 16 και 15 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και κλοπή κατά συναυτουργία.

Οι τρεις δράστες, ενεργώντας από κοινού, πήγαν σε κατάστημα πώλησης σιδηρικών – χρωμάτων στο κέντρο της Αμαλιάδας όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης έκλεψαν από τον ιδιοκτήτη το χρηματικό πόσο των 110 ευρώ.

Έπειτα μπήκαν σε κοντινό κομμωτήριο όπου αφού χτύπησαν την υπάλληλο επιχείρησαν να τις αφαιρέσουν χρήματα αλλά έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν. Στη κατοχή των τριών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα καθώς και το σύνολο των χρημάτων που είχαν αφαιρέσει από το κατάστημα σιδηρικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

80.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από στρατόπεδο της Κοζάνης – Τα περίεργα της διάρρηξης

Ξάνθη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε