Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Αμαλιάδα: ”Έτσι με βίασε ο γυναικολόγος μου”…

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο βιασμός της, περιέγραψε στους δικαστές η νεαρή από την Αλβανία…

Εκτός από την αλλοδαπή στο δικαστήριο κατέθεσε άλλη μία γυναίκα που επίσης υποστήριξε πως είχε πέσει θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο γυναικολόγο. Η καταγγελία της δεύτερης γυναίκας είχε γίνει στην Ασφάλεια Πύργου, μόλις έγινε γνωστό ότι ο γιατρός συνελήφθη για βιασμό της γυναίκας από την Αλβανία.

Η αλλοδαπή υποστήριξε ότι είχε μεταβεί στο ιατρείο στις 20 Απριλίου 2001 για να υποβληθεί σε έκτρωση επειδή είχε λάβει αντιβιοτικά φάρμακα και φοβόταν για την υγεία του εμβρύου. Αφού της χορηγήθηκε αναισθητικό – όπως υποστηρίζει η νεαρή – ο κατηγορούμενος προχώρησε στην διακοπή της κύησης και εκμεταλλευόμενος την επίδραση του αναισθητικού την βίασε.

Μάλιστα έξω από το ιατρείο περίμεναν τόσο ο σύζυγός της όσο και οι εργοδότες της στους οποίους και είχε γνωστοποιήσει την διακοπή της κύησης. Η νεαρή ισχυρίζεται ότι εκτός των άλλων βγαίνοντας από το ιατρείο το πρόσωπό της ήταν καλυμμένο με κραγιόν, αφού ο γιατρός τη φιλούσε όσο ήταν ναρκωμένη.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πατρών είχε καταδικάσει τον γιατρό (πρωτόδικα) σε κάθειρξη δέκα ετών. Η δίκη συνεχιζεται την Δευτέρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Γυναικολόγος στο εδώλιο για βιασμό την ώρα της έκτρωσης

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε